Po aktualizaci WP na verzi 4.2 se nelze přihlásit do administrace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Po aktualizaci WP na verzi 4.2 se nelze přihlásit do administrace

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23802

    Tomik
    Participant

    Dobrý den,

    jelikož vlastním webové stránky v systému wordpress, tak nastal takový problém co se týče administrace v systému wordpress. V pondělí 29.6.2015 jsem ve večerních hodinách provedl aktualizaci na novou verzi 4.2, která byla úspěšně provedena. Po této skutečnosti se mi aktualizovala stránka a byl jsem automaticky odhlášen a vyzván k opětovnému přihlášení a zde právě nastává problém. Když napíši své uživatelské jméno a heslo, tak mě ho nevezme ale nenapíše mi to ani chybné heslo, prostě nic. Jen se to vrátí zpět, jak bych ani nic nenapsal. Prosím o pomoc z důvodu nutného vstupu do administrace. Děkuji předem.

    #23805

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    Zkuste se přihlásit, a když vás to vrátí, zadejte adresu administrace:

    webovestranky.cz/wp-admin/

    pokud vás to tam nepustí, tak je to špatné..

    #23806

    Tomik
    Participant

    Já už zkoušel s wp-admin, wp-login.php a nic. Opět napíši jméno a heslo a zase se mi to vrátí zpátky bez napsaní chybného hesla. Pak mě to vždy hodí na http://www.karvinskadoprava.cz/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.karvinskadoprava.cz%2Fwp-admin%2F&reauth=1 a ani se mi tam nezobrazuje to kolečko WordPress.

    #23807

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je více:

    1) Došlo k nějakému konfliktu s používaným pluginem, který není připraven pro aktuální verzi WordPressu. Zkuste všechny pluginy deaktivovat, tedy přejmenovat na FTP adresář wp-content/plugins. Potom se zkuste přihlásit do administrace a žádný plugin nebude aktivní.

    2) Došlo k nějakému konfliktu s používanou šablonou, což je možné, protože šablona Sunny Blue Sky už nebyla několik let aktualizována. Zkuste ji také natvrdo deaktivovat na FTP, a to přejmenováním adresáře wp-content/themes/sunny-blue-sky. Případně ji zkuste na FTP aktualizovat, protože tam máte zastaralou verzi 1.0.9 místo nejnovější 1.1.3.

    3) Objevil se nějaký problém s aktualizací WordPressu, zkuste ho přeinstalovat ručně (přepsat na FTP soubory z instalačního balíčku).

    #23810

    Tomik
    Participant

    A mohl byste mi nějak poradit, jak na to? Protože v tomhle se moc neorientuji a nikdy jsem nic takového nemusel řešit. Děkuji.

    #23813

    admin
    Keymaster
    Web

    @tomik: Čemu na tom konkrétně nerozumíte? Musíte se připojit na FTP (nahrával jste tam patrně instalační soubory WordPressu) prostřednictvím nějakého klienta např. Filezilla) a přejmenovat výše uvedené adresáře. Ale klidně se ptejte na detaily…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti