Plynulé narůstání velikosti složky uploads

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plynulé narůstání velikosti složky uploads

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24596

    VHR
    Participant

    Když tvořím příspěvek a vložím do něj obrázek tak tento obrázek se uloží do složky Uploads. Může se ale stát, že budu chtít tento obrázek zrušit a dát místo něj jiný obrázek. Ten první obrázek již ale ve složce zůstává. Neexistuje nějaká šablona, která by uměla při zrušení obrázku současně tento obrázek vymazat ze složky Uploads? Tato šablona by klidně mohla být i placená. Nevadilo by mi to.

    #24597

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud obrázek pouze odstraníte z konkrétního příspěvku, tak zůstane stále uložený v Knihovně médií, protože může být použit ještě třeba u dalšího příspěvku. Nepoužívané obrázky můžete ale promazat, a to přímo v menu Média – Knihovna médií (i prostřednictvím hromadných úprav) nebo když u nějakého příspěvku kliknete na tlačítko “Mediální soubory”, záložka Knihovna médií – po kliknutí na libovolný obrázek se zobrazí pravý sloupec s podrobnějšími informacemi a je tam také červená možnost “Smazat”.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti