Pluginy pro wpmu 3

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #729

    milosak
    Participant

    Hledám pluginy pro wpmu 3 respektive bych chtěl vypisovat nejaktivnější blog, nejčtenější příspěvek ze všech blogů, nejvíce komentovaný článek apod. Nevíte někdo o něčem? Díky.

    #7281

    admin
    Keymaster
    Web

    Co myslíš tím “nejaktivnější blog”? Podle počtu příspěvků? Komentářů? Aktuálnosti?

    Pokud jde o výpis webů v síti, které byly naposledy aktualizovány, tak je možné použít např. plugin Last updated sites widget (jednoduché použití jako widget). Další plugin Newest Blogs widget zase umí udělat výpis nejnovějších webů v síti. Trochu jinak funguje zase plugin Diamond MultiSite Widgets, který umožňuje vypsat nejnověji přidané příspěvky, komentáře a další napříč celou sítí webů…

    Nejčtenější a nejkomentovanější příspěvek ze všech webů by také mělo jít nějak získat, ale nějaký jednoduchý plugin jsem na to bohužel nenašel. Možná ale některý z “normálních” pluginů pro WordPress 3.0.x by to uměl i pro víceuživatelskou verzi? Ještě se podívám, uvidíme… A pokud zatím na něco přijdete, tak dejte určitě vědět, díky…

    #7282

    milosak
    Participant

    Potřeboval bych na hlavní webu/blogu žebříček sub-blogů. Nejaktivnější blogy podle příspěvků, nejvíce komentovaný příspěvek, výpis posledních cca 10 příspěvků ze všech sub-blogů a pak celkový počet sub-blogů a celkový počet příspěvků.

    Každopádně díky za odkazy. Něco z toho vyzkouším.

    #7283

    admin
    Keymaster
    Web

    Hodil se nějaký plugin? Nebo jste nalezl a použil nějaký jiný?

    Poslední dobou se začínají pro víceuživatelskou verzi WordPressu postupně objevovat mnohé zajímavé pluginy, např. Super Widgets, kde si můžete např. určovat příspěvky, které budete více propagovat. Nebo Multisite Recent Posts Widget, který – jak už jeho název napovídá – vypisuje nejnovější příspěvky v rámci celé sítě webů.

    #7284

    admin
    Keymaster
    Web

    A ještě jsem narazil na plugin WordPress MU Sitewide Tags Pages, který také soustřeďuje všechny nejnovější příspěvky z celé sítě webů na jednu stránku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti