Plugin: widget – tip dne

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jasan a poslední změna je stará 8 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1031

    Johnny
    Participant
    Web

    Zdravím, sháním plugin, který mi je schopný se zobrazit jako widget a zobrazit nějaký text (jedna věta), který je připraven v nějakém seznamu (prostě v nějaké formě) a každý den by se změnil na následujíc text v seznamu (třeba s příchodem půlnoci), co jsem našel, tak zobrazovali celé články. Děkuji za pomoc.

    #8623

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Nic jsem nenašel, myslím, že toto by šlo vytvořit v javascriptu, a text by se měnil po určitém čase. Následně by se to pak dalo vložit do klasického html text widgetu.

    #8624

    admin
    Keymaster
    Web

    Také netuším, zda něco podobného existuje, ale jen těžko to bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Zkusím ale trochu blíže popsat případné (nepříliš složité) řešení…

    Nejdříve potřebujete do WordPressu nějak dostat seznam. Definujete tedy nějaký vlastní typ obsahu, kde budete např. v názvu pro přehlednost uvádět datum, v poli s editorem bude potřebný text a ještě nastavíte dobu publikování na datum, kdy ho budete chtít zobrazovat (nebo využijete nějaké vlastní uživatelské pole). Dále pak už jen vytvoříte vlastní widget, kde budete pomocí jednoduchého dotazu, např. pomocí funkce WP_Query() vypisovat text podle aktuálního datumu.

    Podobně můžete také využít framework Pods CMS, který bude snazší pro ukládání a správu seznamu, ale trošku složitější pro následný dotaz ve widgetu. Plugin můžeme připravit i na zakázku, není to nic moc složitého, řípadně se můžete tady na fóru ptát na jednotlivé dílčí problémy, pokud se do toho pustíte sám…

    #26174

    jasan
    Participant

    Zdravím, také by mě něco takového zajímalo. Pokročil někdo v tomto?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti