Plugin pre označenie článku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plugin pre označenie článku

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  edoves a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18649

    edoves
    Participant

    Zdravím vás,

    potreboval by som s týmto pomôcť. Chcel by som aby sa články na úvodnej stránke a kategóriách značili. Napríklad ak označím, že článok obsahuje video, tak pridá k článku text “video”, ktorý sa podfarbí napríklad červenou farbou. Ďalej pri fotogalérii by to bol text “fotogaléria” a podfarbenie modrou atď atď.

    Napadlo ma si to vyriešiť cez tagy (štítky), no trebalo by ošetriť rôzne štítky a rôzne štýly (farby podfarbenia) k nim, tak ma pritom napadlo, že určite už sú na to pluginy. Najlepšie ak by to nebolo cez štítky ale len pri článku sa objavia možnosti značiek a to sa pridá napr k výpisu dátumu pri článku. Snažil som sa niečo nájsť, no je to ako hľadať ihlu v kope sena, poradí mi niekto?

    Vopred vám ďakujem :)

    #18656

    admin
    Keymaster
    Web

    Ideální jsou podle mě pro tyto účely formáty příspěvků (součást WordPressu). V šabloně lze pak používat jednoduché podmínky a funkce z WordPress API. Zajímavé UI v administraci umožňuje plugin CF Post Formats.

    #18658

    edoves
    Participant

    Jasné, už som s tým prišiel do styku, len som zabudol, vďaka za pripomenutie. Plugin už inštalujem, ďakujem.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti