Plugin na bleskovky

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1042

    MyPlaystation.cz
    Participant
    Web

    Hledám jednoduchý plugin na bleskovky, který se umístí do sidebaru.

    Díky moc.

    #8674

    admin
    Keymaster
    Web

    Ideální je asi využít formáty příspěvků (novinka WordPressu 3.1) a definovat si je v šabloně. Potom nepotřebujete ani žádný plugin.

    Ale i plugin je možné použít, např. Alkivia SidePosts, Sideblogging, Aside Widget či Sideblog WordPress Plugin (postarší, ale měl by fungovat). Ale stejně raději doporučuji nastudovat formáty příspěvků :-)

    #8675

    kubalap
    Participant

    Já bych možná doporučil použít Twitter a pak nějaký plugin pro zobrazování posledních twittů, já používám třeba Simply Twitter. Výhoda tohohle řešení je v tom, že se bleskovky šíří i jinými kanály (kromě Twitteru i přes RSS) a pokud má uživatel Firefox, tak existuje modul Echofon, kterým lze pak ty příspěvky psát přímo z prohlížeče, bez nutnosti se logovat do WordPressu.

    #8676

    admin
    Keymaster
    Web

    kubalap: Ano, Twitter je také možné řešení, díky za doplnění! Jedinou nevýhodu vidím v tom, že nejsou data uložena přímo u vás (ale v Twitteru) a nemůžete si ideálně přizpůsobit vzhled a funkce. Ale má to zase mnoho dalších zmíněných výhod (vše je připravené a máte široké publikum).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti