Plugin MailPoet Newsletter

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Katjule a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33917

    Martinah
    Participant

    Dobrý den,
    hledala jsem plugin na odesílání Newsletterů, četla jsem dobré hodnocení na MailPoet, tak chtěla používat, ale při odeslání zkušebního e-mailu na vlastní e-mail se zobrazují různé tagy, mezery ve slovech nebo např. toto:
    < table class=”wysija_block” style=”border: 0;border-collapse: collapse;m so-table-lspace: 0pt; mso-table-rspace: 0pt;clear: both;border: 0;min-width : 100%;” width=”100%” cellspacing=”0″ cellpadding=”0″ border=”0″ al ign=”left”>. Můžete mi prosím poradit, jak toto odstranit? Když kliknu v odkazu na newsletter, tak ten je v pořádku. Pouze v e-mailu se zobrazuje špatně. Můžete mi prosím poradit? Děkuji.

    #33919

    Martinah
    Participant

    Ještě doplňuji, že se pravděpodobně jedná o chybu pouze v e-mailech na @seznam.cz.

    #33975

    Katjule
    Participant

    Zdravím,

    mám stejný problém. Plugin fungoval úplně v pořádku, už jsem prostřednictvím něj rozeslala několik newsletterů a dnes když jsem odeslala newsletter tak se bez chyby zobrazuje jen v Gmailu v ostatních emailových prohlížečích se buď zcela rozsype nebo obsahuje chybové pole.

    Netušíte někdo co s tím?

    díky moc

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti