Plugin kalendare

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19342

    tomat
    Participant

    Ahoj, uz jsem zkusil nespocet pluginu pro kalendar ale jsem bezradny tak prosim o radu Vas. Kalendar by mel splnovat tyto vlastnosti:
    – widget s moznosti mesicniho nahledu
    – import dat do kalendare nebo alespon nacitani ze souboru .ics jako napr. z google kalendare

    Tot vse, pokud jsem nalezl jeden neumel zase pozadavek druhy.

    Moc diky za kazdy tip.

    #19378

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Popravdě, také jsem sháněl takový plugin, vcelku marně. Prohledal jsem snad celý internet, mnoho jich ozkoušel, ale nenašel žádný, který by bez brutálnějších úprav splňoval podmínky, všechny měly něco co mi vadilo: přebytečné funkce bookování, placení lístků… až jsem našel calpress calendar, bohužel, ICS feed nebral, a připlácet za PRO verzi se mi nechtělo, každopádně by to mohla být jedna z variant.

    Co mi pomohlo, byl článek (AJ), shrnující 15 nejlepších kalendářových pluginů, snad tam něco kloudného najdete :)

    Já jsem dostal obavy z výsledků dalšího hledání, a pro vlastní potřeby jsem si takový jednoduchý napsal

    #19410

    tomat
    Participant

    calpress jsem take zkousel ics feed mi to napr. z google kalendare bezproblemu bere, ale nepodporuje mesicni nahled ve widgetu, tam se mu zobrazuje pouze agenda (vypis nejblizsich akci), u PRO verze jsem nevycetl zda ma sirsi moznost pro widgety

    #19415

    tomat
    Participant

    potrebuji predevsim widget s mesicnim nahledem a zpusob importu neni tak podstatny hlavne aby nejaky podporavany byl, prosim sjiamnocna jak jste uvedl ze jste si vlastni plugin napsal sam, podporuje vyse zminene vlastnosti? Mohli by jsme se pripadne domluvit na podrobnostich? Pripadne mi napiste na tomas.haubert@gmail.com

    Dekuji

    #19421

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Trochu jsem tomu omylem nadsadil… Šlo jen o plánované příspěvky, pro které jsem si vytvořil měsíční kalendář a widget pro nejnovější akce, import z ics jsem zatím neřešil, ale už mě do toho klient také poměrně tlačí, takže možná..

    #19422

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Nejsem si jist, co umí PRO, ale asi jsem blbej a špatně jsem to nastavil, google ics mi nejelo… Calpress nemá měsíční widget? to nevím
    moc jsem to nezkoumal

    #20629

    admin
    Keymaster
    Web

    Jak to nakonec dopadlo? Podařilo se najít něco vhodného? S pluginy pro kalendáře je to složité, málokdy se najde plugin, který by přesně odpovídal požadovaným funkcím. Různé pluginy toho umí opravdu hodně, ale někdy to nešťastně kombinují… Pro zajímavost dodávám poměrně nový a aktuální přehled různých pluginů.

    Plugin CalPress Calendar vypadá dobře a import z .ics zdroje by měl bez problémů zvládnout:

    Import ICS feed from another calendar such as Google Calendar and assign them to specific categories

    A měsíční zobrazení událostí by měl také umět, pouze je patrně nezobrazuje v podobě widgetu… Možná by šlo ale vlastní widget snadno nadefinovat (a nastylovat). Dalším povedeným pluginem je např. All-in-One Event Calendar (také by měl umět import .ics, ale měsíční přehled ve widgetu tam asi opět nebude), The Events Calendar (placená verze by měla mít měsíční přehled ve widgetu) nebo Sugar Event Calendar (placený, měl by mít různé widgety, ale zase neumí import).

    A zcela nakonec jsem si všiml placeného pluginu WordPress Pro Event Calendar, který by měl za 20 USD konečně umět podle demoverze obojí…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti