Plugin české služby pro velké množství produktů – hotové vylepšní

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Plugin české služby pro velké množství produktů – hotové vylepšní

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35968

    lordmagik
    Participant

    Na velkých shopech na shared hostingách může docházet k přetečení paměti, protože se pořád drží v paměti objekt pro vytváření XML. Já to vyřešil na jiných systémech přímým zápisem do souboru, tj. custom funkce pro otevření / uzavření tagu a vložení hodnot vč. CDATA.

    Ptám se rovnou autora – mám to dát do Githubu jako pull nebo se nechceš vydat touhle cestou?

    #35969

    admin
    Keymaster
    Web

    Určitě uvítám :-) Myslel jsem, že by to mělo s pamětí pracovat vcelku dobře, ale celé to vzniklo na základě mnoho let starého skriptu a moc extra jsem to nezkoumal, pouze nepěkným způsobem rozšiřoval… Do budoucna bych ho chtěl ale celý přepsat, ideálně se zkusit napojit na interní CSV exporter (součást WooCommerce od verze 3.1), ale nevím, zda to bude možné napojit, případně použít některé jejich funkce (mají to pěkné, pracuje to dávkově v pozadí). Než se ale k něčemu takovému dostanu, tak by možná stačila navrhovaná paměťová optimalizace… Díky :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti