Platba kreditní kartou (woocommerce)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Platba kreditní kartou (woocommerce)

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24827

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím, jsem nový uživatel WordPressu, začínám na něm tvořit web a potřebuji zjistit, jestli existuje možnost jednoduše platit kreditní kartou (bez PayPalu). Prostě člověk jen vyplní své údaje ke kreditce, odešle a je zaplaceno, žádné registrace a podobné zbytečnosti.
    Díky.

    #24831

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, je to určitě možné, WooCommerce podporuje integraci libovolné platební brány. Nejdříve si ale musíte vybrat poskytovatele plateb, a to podle obchodních podmínek, které se budou hodit pro konkrétní projekt. Mezi nejoblíbenější platební brány patří např. GoPay, GP webpay (ČSOB) a mnohé další. S provozovateli musíte uzavřít smlouvu a následně se tato platební může integrovat přímo na web (pro některé brány také existují hotové placené pluginy).

    #24833

    wlashack
    Participant
    Web

    Moc díky za odpověď, v tom případ bude nejspíš GoPay mojí volbou. Existuje pro GoPay přímo plugin? Klidně placený.

    #24835

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, pro GoPay existuje několik různých placených pluginů (liší se cenou a dalšími detaily, např. inline x přesměrování, atd). Nově by se měla tato platební brána stát také součástí pluginu České služby (zdarma). Nejdříve bych ale doporučil podepsat smlouvu s provozovatelem (neschvalují také automaticky každý eshop a pro určité druhy podnikání mohou mít různá omezení), potom můžete řešit konkrétní napojení…

    #24892

    wlashack
    Participant
    Web

    Díky, smlouvu s GoPay už řeším, vypadá to jako nejrozumnější platební brána pro ČR, ale klidně si nechám poradit, pokud existuje lepší řešení.

    #24897

    admin
    Keymaster
    Web

    Výběr platební brány záleží na provozovateli obchodu, aby měl vhodné podmínky (např. výše provize) a bylo mu vše bez problémů schváleno (některé platební brány mají různá omezení, např. na druh podnikání). Např. neziskové společnosti preferují platební brány, kde mají nižší poplatky, atd.

    A pokud máte na výběr z více platebních bran, tak se už můžete poohlížet po tom, jak často se platební brána používá a zda jsou pro ni dostupné nějaké integrační pluginy. GoPay je ale myslím dobrá volba, používá se asi nejčastěji a pokud nemáte problémy se schválením obchodu, tak není třeba váhat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti