Pipni nebo endora?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1275

    Brummie
    Participant

    Zdravím, mám menší dilema ohledně výběru freehostingu pro WordPress. Doposud jsem jel na endoře a byl jsem víceméně spokojený. Nicméně pipni nabízí více prostoru a trafficu, ale na druhou stranu jsem četl spoustu negativních ohlasů. Chci se proto zeptat, co by jste mi poradili, díky.

    #9835

    neteyescz
    Participant

    Nebudu tu dělat reklamu druhému či onému hostingu, pouze shrnu názor svůj a ostatních uživatelů.

    Můj názor: Rozhodně bych doporučil Endoru, máte to zadarmo a šlape jak hodinky. S Pípni mám bohužel také negativní zkušenosti a rozhodně bych k nim již nikdy nešel.

    Je to hosting, zdarma, takže musíte počítat s výpadky služeb, nedostupností serverů a ignorace ze strany administrátorů pípni.cz.

    Názor ostatních: Většinově negativní, znovu upozorňuji, že se jedná o FREEhosting. Já osobne jsem nedávno četl o problémy s memory_limitem.

    Hezký den,

    Neteyes.cz

    #25584

    Martinp
    Participant

    Rozhodně bych doporučil Endoru zdarma.

    U pipni.cz dělám u jednoho klienta a je docela problém, neustále vyžaduje FTP, což jsem vyřešil ručním přidáním zdrojů do wp config. Dále má problém rozpoznat některé shortcode, nenačtou se obrázky, píše warning set limit a další věci. Sranda je, že u pipni.cz platíš Pro verzi a máš stále problémy. Jsi na Endoře a zdarma, moc starostí nemáš. :D

    #25585

    Martinp
    Participant

    Aha, čtyři roky starý příspěvek, sorry.

    Ale aktuálně pipni.cz je tak deset let pozadu.

    #25590

    admin
    Keymaster
    Web

    @martinp: Vůbec nevadí, že jde o staré téma, alespoň se uživatelé dozví aktuální informace. Souhlasím, že Pipni.cz bych už nikdy nepoužil a nikomu nedoporučil, stačí se podívat na přehled problémů, který se patrně nijak nezlepšil. Naopak Endora se stále zlepšuje a podle mých informací dokonce chystá nejnovější PHP 7. Bohužel neplacená varianta obsahuje vkládanou reklamu, ale i trochu vyšší tarif stojí jen pár korun a lze ho použít na plnohodnotný web…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti