permission denied

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirgi a poslední změna je stará 13 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #917

    mirgi
    Participant

    Zdravim, jsem novy uzivatel wordpress, dnes jsem chtel nahrat pres ftp cestinu ale kdyz nejde to. pri kopirovani souboru do wp-content tak to hlasi permission denied, chtel jsem to povolit pres zmenu atributu a taky to nemam povolene. Muzete prosim poradit proc to nemam povolene? Na hostingu jsem uz uspesne nainstaloval zencart a tam nemam zadny problem.

    Dekuji

    #8049

    Lukenzi
    Participant

    Pokud nemáte povolen přístup do některé složky na svém hostingu kontaktujte administrátora nebo podporu daného hostingu. WordPress s tím nemá co dělat. O jaký hosting jde?

    #8050

    mirgi
    Participant

    Je to hosting station.

    #8051

    admin
    Keymaster
    Web

    Station by měl docela kvalitní hosting. Ale pokud nemůžete změnit práva (CHMOD) složky a nemůžete tam nic nahrát, tak to budete muset řešit přímo s nimi. Občas se to stává, když převezme práva na složkou nějaký špatný skript a pozmění je, ale netuším co je ve vašem případě příčinou… Pokud dostanete nějakou odpověď od hostingu, tak dejte prosím vědět.

    Jaký CHMOD má složka wp-content? Někdy stačí změnit její název a až potom jde celá smazat (udělejte zálohu) nebo změnit její CHMOD. Potom je možné vytvořit složku novou s původním názvem a nahrát tam vše potřebné (pluginy, šablony, soubory). Když vytvoříte novou složku “test”, jaký bude mít CHMOD a půjdou do ní soubory češtiny nahrát?

    #8052

    mirgi
    Participant

    Děkuji za pomoc, napsal jsem na hosting a teď už je vše v pořádku, tady je odpověď

    Dobrý den,

    použijte tedy v administraci pod odkazem Ostatní funkci reset práv, měly by se Vám tímto resetovat práva a atributy půjdou změnit. Pokud ne tak nás kontaktujte a my Vám je zresetujeme manuálně.

    S pozdravem station.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti