omezene mnozstvi polozek v menu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem omezene mnozstvi polozek v menu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  EiPa a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1375

    EiPa
    Participant

    Zdravim a prosim o radu.
    Z nejakeho duvodu nemohu do hlavniho menu vlozit vice jak 16 polozek, kazda dalsi se neulozi. Dela to vobou zakladnich sablonach WP i v jinych.
    jinde jsem se docetl, ze je chyba na strane poskytovatel hostingu a snad resenim je uprava suhosin.post.max_vars a suhosin.reques­t.max_vars. Navysit hodnoty u techto polozek me ale poskytovatel pry kvuli bezpecnosti odmitl.
    Tento problem mela udajne resit aktualizace WP na verzi 3.3.1 – http://core.trac.wordpress.org/ticket/14134, bohuzel problem pretrvava.
    Vite nekdo co stim, dik moc.

    #10338

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Tak s tím jsem se nikdy nesetkal, ale podle toho, co nyní vidím, je opravdu potřeba navýšit obě položky. Pokud to hoster odmítne, napište sem jeho jméno (aby měl taky nějakou ostudu) a přejděte k jinému.

    #10339

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel, tady toho opravdu asi moc nevyřešíme… Problém spočívá v kombinaci nastavení hostingu a systému tvorby vlastních menu ve WordPressu. Zmiňovaný problém sice měl být opraven ve WordPressu 3.3.x, ale nakonec k tomu bohužel nedošlo, i když byl opraven podobný problém, který mohl na některých konfiguracích pozitivně ovlivnit i ten původní (což ale asi bohužel není váš případ).

    Můžete dále naléhat na hosting, aby změnil nastavení pro Suhosin (občas se používá pro posílení bezpečnosti, ale také může způsobovat mnohé problémy), případně ho zcela vypnul (některé hostingy to myslím umožňují, např. u Wedosu si můžete vypnout cachování pomocí eAcceleratoru). Jinak zbývá změna hostingu či vyčkávání, až bude problém nějak vyřešen na straně WordPressu, což však bohužel nemusí být moc brzo, protože jde primárně o problém hostingu…

    #10340

    EiPa
    Participant

    Moc dik za odpovedi, uvidim co se da delat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti