Offline editor článků wordpressu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Offline editor článků wordpressu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Ludek_K a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #949

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli neexistuje nějáký program pro offile psaní článků do wordpressu(ano,vím že existuje livewritter,vím ale také jak microsoft hospodaří s hesly).Jde mi o tom,že pokud napíši článek např.v openoffice tak když ho zkopíruji do editoru wordpressu,strašně se rozhodí a nenačtou se obrázky.

    Díky.

    #8182

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, různých editorů existuje mnoho (fungují obvykle prostřednictvím protokolu XML-RPC), např. i právě zmiňovaný Live Writer či přímo Microsoft Word. Také pro OpenOffice existuje doplněk, zkuste postupivat podle českého návodu. Napíšete článek jednoduše v OpenOffice a rovnou ho publikujete bez složitého kopírování.

    Kopírovat lze text také, ale využijte raději ikonu “Vložit jako neformátovaný text” v druhé řadě ikon vizuálního editoru. Tím se však samozřejmě ztratí formátování a také obrázky pak musíte nahrát ručně na server do Knihovny médií.

    #8183

    Ludek_K
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    snažím se zpřístupnit svůj web (volejbalbenatky.cz) přispěvovatelům z programu WRITER 2012. Bohužel se mi nedaří automatická konfigurace (WordPress -> webová adresa -> uživatelské jméno -> heslo) a nevím, jak zadat ručně typ užívaného blogu (? WP 2.2+) a co zadat místo ” http://<hostname>/<wp_path>/xmlrpc.php“. Zkoušel jsem hostname = volejbalbenatky.cz a wp_path = volejbalbenatky.cz (tam ten soubor mám) ale hlásí mi to chyby. Kde dělám chybu? Můžete mi prosím poradit?

    Předem děkuji Kohlmann

    #8184

    Lukenzi
    Participant

    ale hlásí mi to chyby

    Jaké chyby?

    #8185

    Ludek_K
    Participant
    Web

    Omlouvám se, najednou se to povedlo. Asi jsem dělal nějakou stupidní chybu. Chyba mezi židlí a klávesnicí. Díky za ochotu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti