Odstranění odkazů

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #997

    helpfin
    Participant

    Ahoj,

    u každé šablony se mi dole ukazují odkazy (kontaktní čočky a pod.) a nevím jak je odstranit. V editoru je nemůžu najít. Díky za radu.

    Radek

    #8478

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je to opravdu u každé šablony (včetně výchozí Twenty Ten), tak to může způsobovat nějaký plugin, zkuste je všechny deaktivovat.

    Také se občas stane, že tam podobné věci nacpe přímo hosting, jaký používáte? Jakým způsobem jste WordPress instaloval? Ručně nebo pomocí nějakého skriptu hostingu? Zkuste provést automatickou aktualizaci přímo z administrace WordPressu.

    Další možností je, že byl web napaden nějakým trojským koněm. V tomto případě pročtěte podobné téma na fóru, kde najdete postup na likvidaci záškodníka.

    #8479

    helpfin
    Participant

    Ano, je to na všech šablonách. Používám Endora hosting. Instalace proběhla přímo z Endory a již jsem několikrát aktualizoval přímo z administrace WordPressu. Zkusím ještě variantu s trojským koněm. Děkuji moc za reakci a pomoc.

    Radek

    #8480

    admin
    Keymaster
    Web

    Hosting může ještě načítat nějaký skrytý plugin, který se při automatické aktualizaci nepřepíše. Pokud se nezadaří problém odstranit, pošlete prosím přístupy do administrace WordPressu a na FTP na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to podívat. Pokud je to způsobeno hostingem, tak je to velmi nepěkná praktika (pokud to ovšem není uvedeno v jejich podmínkách). A protože to jsou odkazy na české weby, tak to asi opravdu spíše směřuje k hostingu…

    #8481

    neteyescz
    Participant

    Pokud používáte free verzi hostingu Endora, není se čemu divit :-)

    Endora je freehosting, který si za to, že vám hostuje stránky, přidá do patičky vašeho webu skupinu odkazů právě například na kontaktní čočky… Pokud by jste hledal placený hosting, doporučuji Wedos( 25 Kč měsíc). Doporučuji si nejdřív podmínky použití, zauvažovat nad danou situací, a až pak psát sem… Toto není chyba WordPressu :-)

    #8482

    neteyescz
    Participant

    A jenom přidám klasický text přidané lišty:”Super hip hop shop se super hip hop oblečením./Magnetický hlavolam NeoCube/Čočky – garantujeme nejlevnější Kontaktní čočky/Ploty Betafence – Plot od světového výrobce plotů./Jak se obléci, jaké oblečení dnes frčí – Kruté oblečení”

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti