Odkaz v článku

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  toredor a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2709

    toredor
    Participant

    ahoj, mám problém s odkazem uvnitř článku. Mám vytvořenou kategorii ‘Novinky’, kde je v jedné z novinek umístěn odkaz. Novinky vypisuji na stránce s novinkami ( http://gefestholding.ru/test/?a=5&p=7 ) a ještě vypisuji poslední přidanou novinku na titulní stránce. A mám problém s tím, že na stránce s novinkami odkaz funguje, ale na titulní stránce nefunguje.

    Děkuji za odpovědi.

    #14272

    admin
    Keymaster
    Web

    To jsou na WordPress docela zajímavé URL adresy, např. a=5. Toho jsem si nikdy nevšiml nebo to je nějaký plugin či vlastní funkce?

    Na titulní stránce patrně nezobrazujete celou novinku ale jen její úvodní část pomocí funkce the_excerpt(), která by měla ořezat veškeré HTML prvky. Podívejte se, na základě jakého kódu je novinka na úvodní stránce v šabloně zobrazována…

    #14273

    toredor
    Participant

    ano je to vlastní funkce. A novinku opravdu nezobrazuji celou jen část pomocí funkce the_excerpt(). Jde tato funkce nějak nahradit? Tak aby to fungoval odkaz správně a zároveň se zkrátil text?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti