Odkaz na stránku s obsahem.

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  NoFire a poslední změna je stará 4 roky, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37606

    NoFire
    Participant
    Web

    Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ?

    Provozuji diskuzní fórum phpBB a chtěl bych to fórum zobrazovat ve WP. Samozřejmě vím, že existují pluginy pro import bbPress, bridgeDD a podobné, ale v mém fóru je spousta lidí, kteří nejsou zas až takový kamarádi s počítačem a změnit jim vzhled fóra nebo ovládání by byl pro ně asi problém.
    Mám to teď na zkoužku tak, že jsem si exportnul databázi phpBB, stáhnul celý fórum, naimportoval jsem databázi kde mám WP, a nakopíroval soubory phpBB do samostatného adresáře. Všechno funguje – (náhled zde) jak WP tak phpBB, ale samozřejmě to funguje tak, že kliknu na odkaz na forum a vypadnu úplně z WP a zobrazí se mi fórum na samostatný stránce. A mě by se líbilo aby vůstal vzhled WP a na stránce ve WP by se otevřelo fórum. Zkoušel jsem udělat stránku s IFRAME, ale to nefunguje. Nevěděl byste někdo jak na to ?

    Díky za pomoc

    #37607

    NoFire
    Participant
    Web

    Ach jo. A je to tady zase. Chvíli po tom co jsem to sem napsal jsem našel řešení. Klasicky jsem měl chybu v syntaxi napsání iframe. Koukám na to dva dny a nic. Stačí napsat problém sem a hned to vidím. Nechápu. Jelikož tady autoři nemohou mazat svoje příspěvky (což mi neva) tak to tady bude strašit furt. :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti