odkaz do nového okna

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  printo a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1460

    printo
    Participant

    Dobrý den,

    nemohu najít nikde v manualu WP a ani tady jak udělat, že se odkaz z menu otevře v novém okně prohlížeče. Jde o to aby web zůstal stále otevřen i s novým oknem.

    #10745

    mirekk
    Participant
    Web

    Nevím jak to popsat, snad napoví obrázek: http://www.4koridor.cz/storage/odkaz.jpg

    Ještě dodám: v menu Administrace/Vzhled/Menu

    #10746

    printo
    Participant

    Děkuji za odpověď, ale je možné, že bych “zaklikávací” okenko neměl? Kouknu na to až příjdu z práce. Mám poslední verzi WP nainstzalovanoum hostingem C4. Každopádně ještě jednou díky.

    #10747

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, je velmi pravděpodobné, že tam zaškrtávací okénko nevidíte, protože musíte zobrazení této možnosti nejdříve povolit, a to v záložce v pravém horním rohu s názvem “Nastavení zobrazených informací” (Zobrazit pokročilé vlastnosti jednotlivých položek menu – zaškrtněte Zobrazení odkazu). Poté by se mělo u každého odkazu zobrazit zaškrtávací pole “Otevřít odkaz v novém okně/záložce”.

    Pozor, zaškrtávací pole je až u WordPressu 3.3.x, dříve se tam zobrazovalo pole s výběrem, zda odkaz otevírat v novém (samostatném) či aktuálním okně (či záložce) prohlížeče.

    #10748

    printo
    Participant

    Dobrý den, verze souhlasí a vzhledem k tomu, že jste mi jinde poradil jak se dostat do administrace, tak jsem zkusil hned v práci a ono to maká. opkénko je přidáno a odkaz se otevírá jak jsem chtěl. Děkuji moc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti