Obrázky v komentářích

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2704

    toredor
    Participant

    Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jdou přidávat obrázky do komentářů? Tak že by byla možnost nahrát obrázek ke komentáři.

    Děkuji za každou odpověď.

    #14251

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, existují pluginy pro tyto účely, např. Comment Images.

    #14252

    Lukenzi
    Participant

    nebo Disqus

    #14253

    admin
    Keymaster
    Web

    Lukenzi: Koukal jsem, že máš Disqus i na svém webu – nějaké pozitivní/negativní zkušenosti? Je to lepší než standardní správa komentářů ve WordPressu? Přece jen to je externí služba – jsou komentáře ukládané i přímo do databáze?

    #14254

    Lukenzi
    Participant

    Komentáře jsou všechny u externí služby, jejich správa je prakticky stejná jako u klasických komentářů tedy v administraci WP (mimoto je lze moderovat i přímo v účtu na disqus.com). Také existují nástroje, které dřívější komentáře naimportují do disqusu, takže o žádné nepříjdete.

    Nevýhoda je možná ta, že není zatím v češtině, ale to mě nějak netrápí, další nevýhoda je v tom, že se komentáře načítají pomocí JS z jiného serveru, takže jde určitě o drobné zpomalení načítaní stránky (i když je asynchronní).

    Co se týče výhod, tak ta nejhlavnější je asi ta, že jsem od nasazení nezaznamenal jediný spamový komentář. Celý systém je totiž taková menší sociální síť, pokud přidáváš komentář jako registrovaný uživatel disqusu a někdo tvůj příspěvek označí víckrát jako spam, máš smůlu i na jiných webech používající disqus. Z toho plyne další výhoda, a to ta, že každý uživatel má svůj profil takže není problém se podívat i na komentáře, které psal na jiných webech – komentáře jsou pak daleko osobnější. Ostatní “anonymní” komentáře procházejí kontrolou na spam na disqus.com – zatím se 100% úspěchem.

    Jednoduše řečeno vše je při starém, nic se pro admina nemění, snad jen to, že s disqusem získá daleko víc možností než nabízí klasické komentáře ve WP. A to platí i pro komentující.

    PS1: disqus umožňuje pod komentáři zobrazovat nejen podobné články z vašeho webu, ale i “reklamní” odkazy, ze kterých vám pak posílá nějaké finance, zatím ale jen z EN webů.

    PS2: důvod proč jsem ho chtěl vyzkoušet byl jednoduše ten, že jsem chtěl na web nasadit nový vzhled, ale ještě jsem neměl dodělané komentáře – disqus to vyřešil :)

    Každopádně zatím spokojenost.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti