obrázky pod (komentováním)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem obrázky pod (komentováním)

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 11 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1577

    frouter
    Participant

    Dobrý den,scháním jeden plugin,když vlastně kliknu na některej příspěvek…a dole je možnost komentáře

    pro ukázku aby jste to pochopili tak toto:

    Napsat komentář

    Jste přihlášeni jako frouter. Chcete se odhlásit?

    no a chci aby pod tím byla galerie obrázku to znamená např 20 obrázku z galerie lze toho nějak docilit ?děkuji za odpověd

    #11259

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Vámi popisovaný efekt lze docílit pouze úpravou souborů šablony. Neznám plugin, který by toto umožňoval, ale také neříkám, že neexistuje. Přímou úpravou šablony myslím zásah do jejích zdrojových kódů. Pokud by jste tedy chtěl přidat inkriminovanou funkci na Váš web, pak by jste musel nejdříve zjistit, zda plugin na galerii má nějáký možný výpis v PHP, či si vlastní funkci na vyvolání obrázků napsat. Následně onen kód vložit na požadované místo, podle popisu bych to viděl na soubor comments.php, ale je to individuální pro každou šablonu, netroufnu si to defaultizovat. Pokud by jste chtěl být opravdový fajnšmekr, můžete si na daném místě vytvořit tzv. Widget areu a do ni pak již pouze v administraci vkládat požadované widgety. Dobrý návod jsem našel na DesingChemical [ http://www.designchemical.com/blog/index.php/wordpress-tips/wordpress-tutorial-adding-a-widget-area-to-your-theme-files/ ]. Toto řešení by bylo pro Vás asi lepší.

    S Pozdravem,

    Neteyescz

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti