Obnova uživatelů

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28949

    7thheaven
    Participant

    Dobrý den,

    chtěla bych se zeptat, zda je možné obnovit smazané uživatele ve wordpressu. Nejedná se ani tolik o uživatele, avšak o příspěvky jenž do webu vložili pod svým uživatelským jménem, které ted postrádám.

    Pokud, to lze, jakým způsobem? Děkuji za odpoved, Lucie

    #28953

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem jste uživatele a příspěvky smazala? Pokud odstraníte nějaký příspěvek z menu “Příspěvky”, tak by se měl přesunout na 30 dní do koše (najdete ho také v menu “Příspěvky” jako odkaz nahoře vedle počtu publikovaných příspěvků), odkud je možné ho jednoduše obnovit. A i když jste smazala uživatele v menu “Uživatelé” a na otázku “Co se má stát s obsahem, který byl vytvořen tímto uživatelem?” jste zvolila “Kompletně smazat”, tak by se měly příspěvky přesunout do koše, odkud je můžete obnovit…

    #28954

    7thheaven
    Participant

    Dobrý den,

    v sekci UŽIVATELÉ, jsem smazala uživatele, kteří měli přístup k webu a jeho administraci, protože to již nebylo aktuálni. Bohužel, vedle urovne je taktéž i počet příspevku, které tam uživatelé pod uživatelským jménem vložily. předpokládala jsem, že se příspevky přesunou pod administrátora, ale evidetní je že po smazaní uživatele se smazali i přípěvky, tudíž web je aktuálne z časti nefunkční.

    děkuji za pomoc

    #28955

    7thheaven
    Participant

    Lze například celý wordpress nákým způsobem obnovit několik dní dozadu? aby tyto změny byli navráceny do původního stavu?

    #28956

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, ale při mazání uživatele tam byla nabídka, zda chcete jimi vytvořený obsah smazat nebo ho přesunout pod jiného uživatele? Každopádně by měly být smazané příspěvky v koši, který najdete v hlavním menu administračním menu “Příspěvky” a můžete je tam přímo obnovit.

    #28958

    7thheaven
    Participant

    Bohužel položka koš, se mi zde nezobrazuje :)

    #28962

    admin
    Keymaster
    Web

    To je podivné, koš by měl v základní konfiguraci funkční? Určitě ho tam nemáte, viz přiložený screenshot? Šlo o smazané příspěvky a nebyl to nějaký jiný typ obsahu? Koš může být také deaktivovaný, ale to byste musela nastavit pomocí nějakého pluginu nebo zásahem do souboru wp-config.php. V tomto případě to ale bohužel obnovit nepůjde a jedinou možností je obnova celého webu (či databáze) ze zálohy. Pokud nemáte žádnou vlastní zálohu, tak budete muset kontaktovat hosting, který zálohy většinou uchovává. Někteří poskytovatelé nabízejí průběžné zálohy zdarma, jinde musíte za obnovu platit…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti