Nový vzhled

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  nero323 a poslední změna je stará 3 roky, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39037

    nero323
    Participant

    Zdravím, chtěl bych použít pro svůj web nějakou themu. Narazil jsem na https://themeforest.net/ v kolonce Regular License je cena v dolarech. Chci se zeptat po koupi můžu používat vzhled dýl, než bude předplaceno ? Nebo pokud si zaplatím temu na pul roku, tak ji už dále používat nemůžu ? Děkuji.

    #39040

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, šablonu můžete používat navždy. Dokonce vás to systémově neomezí ani na to, že budete používat tu šablonu na více webech. Sice tím porušíte pravidla Themeforestu, ale nikdo to nebude vymáhat. Tím vás samozřejmě nechci k něčemu takovému navádět :D. Jediné co je na 1/2 roku a co vám vyprší je podpora od vývojáře. Po uplynutí uvedené doby si buď budete muset problémy řešit svépomocí (internet, google, vlastní programátoři) a nebo si doplatíte podporu na další období.

    #39041

    nero323
    Participant

    Děkuji za odpověď. Samozřejmě chápu, že by se měly dodržovat nějaké pravidla apod. Měl jsem již dříve nějaké stáhnuté themy, ale zdá se mi, že čím dál více to chtějí programátoři platit. Každopádně se nedivím. Dají si s tím práci a plno lidí by to chtělo zdarma. Jen se mě zdá, že např. v roce 2015 byla dostupnost PHP Fusion vzhledů a jiných RD dostupnější.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti