Nezobrazují se stránky

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #734

    beefeater
    Participant
    Web

    Ahoj, nevím už co s tím, nezobrazují se mi stránky. Web ttbar.cz , nahoře v menu, at kliknu na cokoliv, not found, nemám něco blbě nastavené prosím?

    #7319

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte patrně nastavenou u trvalých odkazů (menu Nastavení – Trvalé odkazy) jinou možnost než výchozí a nefunguje to. Mohly nastat dvě základní možnosti:

    1) Buď se při změně struktury trvalých odkazů nevytvořil soubor .htaccess v adresáři s WordPressem – obvykle se to stává když nemá složka s WordPressem potřebná práva aneb dostatečný CHMOD – nepsalo to nějaké upozornění? Zkuste přepnout zpět na výchozí, vyzkoušet zobrazení stránek na webu a pak zase přepnout na zvolené nastavení…

    2) Nebo nemáte použití souboru .htaccess povoleno hostingem – vykoušíte to tak, že ho zkusíte (prázdný) vytvořit a nahrát na FTP. Potom spočívá řešení v tom, že ho povolíte v administraci hostingu nebo napíšete přímo na podporu, kde ho povolí.

    Může to být i něco jiného, ale výše uvedené je nejpravděpodobnější, potom můžeme pátrat dále…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti