Nezobrazují se podstránky

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #995

    Luxovai
    Participant

    Dobrý den,

    tvořím web a jsem ale úplný začátečník. WordPressem jsem se jakž takž prokousala, ale teď nastal problém. Když si vytvořím svoje menu v šabloně Mantra 1.0.7, přestanou se mi zobrazovat podstránky. V záložkách v “záhlaví” se nerozbalují pod příslušnou nadřazenou stránkou, na bočním panelu se pro změnu zobrazí na stejné úrovni jako nadřazená stránka.Poradíte mi?

    díky

    #8469

    neteyescz
    Participant

    Nejspíše jste musel něják znefunkčnit ono zobrazování, protože na testovací stránce se mi sub page zobrazují dobře … Prosím vás tedy o změny které jste v šabloně dělal a také screen vašeho webu při onom problému.

    #8470

    admin
    Keymaster
    Web

    Nejdříve pro jistotu aktualizujte na nejnovější verzi šablony Mantra 1.0.8.

    V horní navigaci máte tedy zvolené nějaké vlastní menu, kde máte nadefinované (naklikané) různé vlastní položky (stránky)? Máte pod konkrétní stránkou přidané i všechny její podstránky?

    A v postranním panelu máte klasický widget “Stránky”? Pokud tam nejsou podstránky správně zobrazeny, jsou opravdu dotyčné stránky označeny jako podstránky? Když vlezete do hlavního levého menu Stránky a vyberete příslušnou podstránku, pod ní kliknete na odkaz “Rychlé úpravy”, tak u položky “Nadřazená stránka” je správně vybrána nějaká konkrétní nadřazená stránka?

    Těžko se hledá příčina bez nějaké ukázky. Napište nám sem URL webu a popište prosím na příkladu “tato stránka má tuto podstránku a tahle by to mělo fungovat a nefunguje”. Možných příčin (většinou jen nějaká drobnost či opomenutí) je totiž mnoho…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti