Nezobrazují se některé články

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nezobrazují se některé články

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 2 roky, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39507

    jkucera70
    Participant

    Nevím, jestli se s tímto už někdo setkal. WordPress nezobrazuje některé články. V přehledech formou nadpis + krátký výpis např. na titulní straně nebo na stránkách jednotlivých rubrik jsou články vidět. Jakmile chci článek rozkliknout a přečíst, objeví se pouze stránka s nadpisem. Pochopil bych, kdyby to tak bylo u všech článků. Ale stává se to jen občas, resp. zaznamenal jsem to tuším o 3 článků.
    Už jsem aktivoval jinou šablonu, ale tam se mi vůbec nepodařilo se dostat k nějaké rubrice natož článku. Navíc způsobila doslova kolaps stránek, které jsem pak musel znovu přenastavit. Předpokládám, že rada bude vypnout všechny pluginy, ale tím se zase neproklikám ke konkrétnímu článku.
    Děkuji za odpovědi

    #39511

    mirekk
    Participant
    Web

    Ano, může (a nejspíš i bude) to způsobovat nějaký plugin. Já měl téměř totožný problém. Pokud jsem byl přihlášený, viděl jsem vše v pořádku. Po odhlášení už mi dost chybělo.
    Pomohlo mi deaktivovat všechny pluginy, tím jsem zjistil, že chyba je odstraněna. A potom jsem jeden po druhém aktivoval a zkoušel web načíst v ANONYMNÍM OKNĚ. To anonymní okno je důležité, aby se vyloučilo, že jako přihlášený uvidíte něco jiného než běžný návštěvník.
    U mě byl problémový plugin, který zabraňuje spamování a zkoušení přístupů do administrace. Už nevím název ale to si myslím je teď nepodstatné.
    Jiné řešení, jak se dopracovat k původci chyby, není.

    Předpokládám, že rada bude vypnout všechny pluginy, ale tím se zase neproklikám ke konkrétnímu článku.

    Důvod? Zkopíruju si adresu toho konkrétního příspěvku (archivu, stránky…) a vložím v anonymním režimu do adresního řádku.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti