Nezobrazují se mi social icons

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jan76 a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24786

    Jan76
    Participant

    Dobrý den,
    prosím o radu, používám šablonu ZeroGravity a nedaří se mi zobrazit graficky sociální iconky, zobrazují se mi pomocí textu. Nevím, kde mohu mít chybu při první instalaci vše fungovalo, ale po překopírování šablony už ne.

    Používám tento web http://www.eko-agrofarma.cz

    Předem děkuji za odpověď.
    Jan

    #24792

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte tuto šablonu ZeroGravity? Co to znamená, že po první instalaci vše fungovalo, ale po překopírování už ne? Co je to první instalace a co a jak jste kam kopíroval?

    #24793

    Jan76
    Participant

    Měl jsem problém se zobrazováním názvu webu, při administraci se mi zobrazoval spávně název webu http://www.eko-agrofarma.cz, ale při publikování se mi zobrazoval název serveru W38….., chybu se mi podařilo odstranit úpravou wp-config.php, ale nenačítaly se mi správně některá data, tak jsem celý wp i databázi smazal vytvořil to znova. Ty sociální icony se mi zobrazovaly také správně pouze v administraci, ale při publikování na web, už ne, přičítal jsem to tomu, že to neumí najít cestu k souboru, ze kterého načítá grafické icony. Můj hlavní problém je, že neumím najít v souboru zeroGravity, kde jsou uloženy ty graf. iconky, odkud je to načítá.

    #24801

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil jsem si schválně šablonu nainstalovat a sociální ikonky se mi v pořádku zobrazují, zkuste menu Vzhled – Přizpůsobit – ZeroGravity Options – ZG: Top bar and social icons. Zde můžete doplnit odkazy na sociální sítě a automaticky se zobrazí příslušné sociální ikonky… Na odkazovaném webu je ale hlavně použita jiná šablona, a to Twenty Eleven.

    #24843

    Jan76
    Participant

    No já jsem z toho blázen, šablonu ZoroGravity jsem tam vrátil. Já vím, že to musím zadat v tom nastavení ZG social icons, to tam mám, ale zobrazuje se mi pouze text, to samý mi přijde i u widgetu, že byla jiná iconka, barevnější v lovém postranním sloupci u kontaktu. Zkusím ještě celou instalaci wp smazat ze serveru a nahrát znovu, nevím, kde můžu mít chybu.

    #24850

    Jan76
    Participant

    Nemůže být problém v nějakém odkazování na server? Protože někdy mi to píše http://www.eko-agrofarma.cz a někdy http://103338.w38.wedos.ws. Provedl jsem výmaz wp a upravil wp-config, ale problém s tím, že se mi nezobrazí ty ikonky pořád mám

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti