Nezobrazování ikon v šabloně Spirited lite theme

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Nezobrazování ikon v šabloně Spirited lite theme

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28062

    edisek
    Participant

    Ahoj,
    už skoro lezu po zdi z toho, že v šabloně Spirited lite theme nejsou vidět ikony a místo nich jsou obdélníky. Jedná se o web http://www.edex.cz. Na jiném webu http://sumeni.cz/ ikony obálky, telefonu nebo fb vidět jsou. Poradíte prosím?

    Díky moc.

    Honza

    #28063

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte tam nějaké problémy s předponou www.

    Font from origin 'http://edex.cz' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://www.edex.cz' is therefore not allowed access.

    Web je na adrese www.edex.cz, ale fonty se chtějí načítat z adresy bez www, tedy pouze edex.cz. Nevím, jestli je to šablonou nebo nějakým nastavením? Jakou verzi URL adresy máte nastavenou v menu Nastavení – Obecné?

    #28079

    edisek
    Participant

    DObré ráno, díky moc za rychlou zpráv. Problém byl v tom, že v poli Instalace WordPressu (URL) jsem měl url bez www. Doplnil jsem a vše funguje. Moc děkuji.

    Honza

    #28086

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní! Jen to ještě zcela nechápu, když jste měl v poli “Instalace WordPressu (URL)” zadanou URL adresu bez www, tak jak se mohl web zobrazovat s www? Nebo byla v poli “Úvodní stránka webu (URL)” zadaná hodnota s www? Nebo to bylo nastavené někde jinde?

    #28096

    edisek
    Participant

    ;-)

    Jedine co jsem nemel bez www bylo pole Instalace WordPressu, kde po zadani uz to chodilo. Ale opravdu mi ta rada pomohla, ja nad tim travil mladi ;-)

    #28097

    admin
    Keymaster
    Web

    Jasné, jen mě zajímalo, jak se to tam bez www dostalo? Protože obě políčka “Instalace WordPressu (URL)” a “Úvodní stránka webu (URL)” se vytvoří při instalaci se stejnou hodnotou, takže jste jedno musel z nějakého neznámého důvodu změnit?

    #28101

    edisek
    Participant

    Pamatuji si, ze jsem mel problem se prihlasit do admin prostredi, tak jsem to zmenil, ale nevim to jiste. Kazdopadne dekuji ;-)

    #28103

    admin
    Keymaster
    Web

    Stane se :-) Ještě koukám na zmiňovanou šablonu Spirited Lite, nevypadá špatně na jednoduchý web…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti