NextPage

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  halada a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2648

    halada
    Participant

    Dobrý den,

    občas u svých dlouhých příspěvků používán vložení stránkování <!–nextpage–> (což mi mimochodem moc vyhovuje). Pouze mi vadí, že zobrazení v levém rohu článku je poměrně miniaturní a protože jsem “Čech jako poleno”, tak i anglické Pages. Nevíte prosím někdo, jak a kde bych to mohl ve WordPressu počeštit, případně zvětšit písmo?

    #14048

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakou používáte šablonu? Grafické zobrazení se odvíjí právě od použité šablony, další podrobnosti naleznete v návodu (anglicky).

    Také překlad souvisí s použitou šablonou. Výchozí šablony mají v české verzi WordPressu výraz “Pages” přeložen, ale pokud používáte nějakou jinou šablonu, tak ho budete muset asi přeložit buď přímo v souborech šablony nebo pomocí pluginu Codestyling Localization (případně lze použít na počítači i program Poedit).

    #14049

    halada
    Participant

    Díky za informaci, trošku jsem to tušil. Používám už dva roky pro i-noviny tzv. magazínovou šablonu, kterou jsem si upravil podle potřeby a ve které jsem za tu dobu už přeložil do češtiny zatím vše potřebné. Stránkování jsem začal používat až nedávno, takže určitě to také zvládnu. Každopádně ještě jednou děkuji a přeji šťastný a klidný rok 2013.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti