NextGen Gallery po downgradu – nefunkčnost alb

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem NextGen Gallery po downgradu – nefunkčnost alb

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  terra a poslední změna je stará 10 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3549

    goman
    Participant

    Ahoj, udělal jsem update na NextGen Gallery 2.0.0, ale to naprosto rozhodilo stránky. Udělal jsem tedy downgrade na nižší verzi dle návodu. Vše se vrátilo do normálu až na zobrazování albumů.

    Mám jej udělané pomocí vytvořených rubrik a zde se klikne na konkrétní rok: http://www.volejbal-lavina.cz/rubrika/fotogalerie

    To vše funguje v pořádku. Když pak kliknu na nějaký rok, tak se zobrazí správně obsah albumu: http://www.volejbal-lavina.cz/fotogalerie-roku-2013

    Zde však už se pouze vypíše seznam galerií, ale při rozkliknutí to píše stránka nenalezena. V čem může být problém? Předem moc díky za rady :-).

    #16139

    goman
    Participant

    Tak nakonec jsem to vyřešil úplně změnou struktury.

    #16140

    anaconda
    Participant
    Web

    mám ten samý problém a nevím si rady poraďte .děkují

    #16141

    terra
    Participant

    To už jsme tu řešili.Mě to též nefungovalo ani na jednom webu, u dvou už jsem se vrátila k verzi 1.9.3 a na třetím to stále testuju a pořad nic. Mě konkrétně nejde vložit galerie do příspěvku. mam tam verzi 2.0.31. Jinak 2.0.0 mi taky shodila cely web. Takže nějaký návod proč a jak na to by mě taky helpnul. děkuji

    #16142

    admin
    Keymaster
    Web

    Já jsem asi nepochopil, co vlastně u alb nefunguje? Máte někdo nějakou ukázku s příkladem?

    #16143

    terra
    Participant

    Konkretne mě nefunguje vkladani galerie do prizpevku. tj galerii vytvorim a pokud ji chci vlozit nabizi mi to usporadani, pokud si vyberu, jak chci zobrazovat tak se prida pouze jedna fotka a nikoli cele album nebo galerie. http://www.adesso24.eu . tady mam posledni verzi NG a je bez fotogalerie, protoze nelze pridat, kdyz se podivate na widget v sidebar i ten se mi nelibi, ale zmenit to nejde.

    Na http://www.amorevita24.com pouzivam verzi 1.9.3 a funguje zde vse.Widget v sidebaru ma stejne nastaveni jako na adesso24.eu. Rozdil je patrny.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti