NextGEN Gallery plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33528

    raptotr
    Participant

    Zdravím,
    chtěl bych se zeptat na radu jak se zbavit textu order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″], který se mi objevuje u popisu příspěvků na hlavní stránce.

    Na svých stránkách používám šablonu Oblique od Themeisle a plugin NextGEN Gallery. Zkusil jsem aktivovat jinou šablonu – Oria a měl jsem ten stejný problém.
    Se šablonou Twenty Seventeen tento problém vidět nebyl, ale zároveň se u příspěvků neobjevil jejich popisek.

    Vím, že to způsobuje plugin NextGEN Gallery, protože když do příspěvku nevložím galerii pomocí tohoto pluginu, tak je vše v pořádku.

    Stránky: http://tachoviny.cz/

    Děkuji za každou radu.
    J. Tácha

    Attachments:
    #33550

    admin
    Keymaster
    Web

    Na první pohled se mi tam moc nezdají zakulacené uvozovky, možná je chyba způsobena vkládáním galerií do jednotlivých příspěvků? Jakým způsobem je tam vkládáte? Pomocí tlačítka nebo zkrácený zápis (shortcode) kopírujete ručně? Ale koukám, že na webu už je to asi v pořádku, takže se to podařilo vyřešit? V čem byl nakonec problém?

    #33560

    raptotr
    Participant

    Problém byl vyřešen tak, že jsem odebral v nastavení, aby byl vidět popis příspěvku. Když nastavím zobrazování popisu příspěvků, tak je tam stále vidět to, co je na mém screenu v úvodním příspěvku (chyba).

    Galerii vkládám pomocí tlačítka ADD Galery pod popis příspěvku a vodorovnou čáru viz přiložený screen v této odpovědi.

    Attachments:
    #33570

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, jaké nastavení zobrazeného popisu příspěvku myslíte? Když vkládáte galerii do příspěvku nebo jde o nějaké globální nastavení? Můžete mi sem dát screenshot nastavení, které způsobuje problém? Schválně to zkusím na svém webu…

    Mohl by tam být také nějaký konflikt s jiným pluginem (zkuste všechny ostatní pluginy deaktivovat) nebo šablonou Oblique (zkuste na chvíli aktivovat základní šablonu Twenty Seventeen). Pokud bude ověřeno, že za to může samotný plugin NextGEN Gallery, tak by to asi chtělo nahlásit přímo autorům…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti