Neviditelný text v editoru

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1354

    Sweed601
    Participant
    Web

    Zdravim

    Po updatu na 3.3 mi zmizel text v editoru stránek i postech. Místo textu jsou jen červené tečky a nejde přepínat mezi visual a HMTL editorem a taky zmizela lišta pro úpravu fontu atd. Co jsem se dočetl na jiných forech jsem zkusil. Deaktivovat všechny plugins i instalovat hotfix plugin. Stále problem trvá, potřeboval bych zapracovat na stánkách, ale tohle mi v tom dost brání.

    Díky moc za radu Marek

    #10250

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste ještě nejnovější verzi 3.3.1, deaktivovat všechny pluginy a k tomu přepnout na výchozí šablonu Twenty Eleven. Pokud ani tato kombinace nepomůže, tak půjde patrně o nějaký problém s hostingem nebo přímo o chybu WordPressu. V tomto případě budeme ale potřebovat, abyste nám poslal přihlašovací údaje (administrátor WordPressu a patrně i FTP) na email pavelevap@separatista.net, abychom to mohli pořádně otestovat.

    #10251

    kubalap
    Participant

    Měl jsem podobný problém, vyřešil jsem to jediným způsobem: Firefox změnil za Google Chrome.

    #10252

    WestPrint
    Participant
    Web

    V první řadě bych prubl vypnout TinyMCE, nebo podobný klon, pokud používáte.

    #10253

    Sweed601
    Participant
    Web

    update 3.3.1 je nainstalovan. Vsechny plugins jsem deaktivoval i jsem zkusil twenty eleven. Zkusil jsem to i na Chromu a i TinyMCE. Diky vsem za ochotu, jeste nejake napady? Ty cervene tecky jsou v HTML editoru oprava pravopisu, nejspis. Jelikoz kdyz udelam highlight textu tak je videt jinak nic. S tim posilanim hesel nevim, slo by to udelat osobne? Nekde se sejit? Samozrejme zaplatim. Uz je to docela krize. Poslu vam screenshot na mail. Jeste jedno diky

    #10254

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste ještě přidat do souboru wp-config.php následující kód:

    define( 'CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    Občas to pomůže, viz související vlákna.

    Jiný prohlížeč jste už také zkoušel, možná bych zkusil ještě Internet Explorer, ale to už by musela být náhoda :-) Změnou prohlížeče řešíme hlavně možnost, aby to třeba neovlivňoval nějaký plugin v prohlížeči. Jako poslední mi zbývá vytvořit novou čistou testovací instalaci na nějaké subdoméně, jestli je v pořádku nastavení hostingu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti