Neviditelné komentáře

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Zuzing a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19826

    Zuzing
    Participant

    Dobrý den,

    nejsem žádný IT, v práci mám ale na starost “správu” webové stránky, kde se k různým tématům mohou psát komentáře. Problém je ale v tom, že když někdo napíše komentář, já ve WP vidím, že někdo píše, ale po kliknutí na “komentáře” vidím jen počet, ale už ne text, jen zprávu “Nebyly nalezeny žádné komentáře.” Tak mě to trochu mate :) Můžete mi poradit, co s tím? Díky.

    #19829

    admin
    Keymaster
    Web

    Nedokážu si to asi dost dobře představit, nebyla by nějaká URL adresa s příkladem? Nemůže to být problém šablony? Jakou používáte šablonu? Zkoušeli jste přepnout na výchozí šablonu Twenty Fourteen? Komentáře se nezobrazují u stránek, příspěvků nebo někde jinde (vlastní typ obsahu, plugin)?

    #19835

    Zuzing
    Participant

    Dobrý den,

    tak stránky, kde se nezobrazují komentáře jsou na adrese http://receptar.zdravyzivot.com/tvarohove-neplnene-knedlicky-obalene-v-maku-s-jahodovou-omackou/. Tento web byl vytvořen jako doplněk pro web http://www.zdravyzivot.com, kde se normálně komentáře zobrazují u výrobků (tam ale administrace není přes WP). Kdežto na té první adrese, když napíše zákazník komentář k receptu, tak já jej v administraci zřejmě musím nejdřív schválit, ale nevidím obsah komentáře. Jen, že 1 komentář čeká na schválení, ale nedostanu se k němu (jako by tam byl i nebyl…) – posílám PrtSc strány.
    Pokud jde o šablonu, tak to fakt nevím. Kde to zjistím? Jak říkám, nejsem IT, takže tyto věci jdou mimo mě :)

    Attachments:
    1. komentar.doc
    #19837

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně nemáte dostatečné oprávnění pro správu komentářů. Podle screenshotu jste patrně pouze Spolupracovník, ale potřebujete alespoň roli Šéfredaktor. Jakou máte nastavenou uživatelskou úroveň v menu “Profil”?

    #19838

    Zuzing
    Participant

    Aha… Tak hledala jsem v menu “Profil” uživatelskou úroveň a žádný takový údaj tam není… :/ Jen Osobní nastavená (vizuální editor, klávesové zkratky, panel nástrojů), Jméno a Kontakt (e-mail, web), Heslo…

    #19839

    admin
    Keymaster
    Web

    Můžete nahrávat soubory? Zkuste menu Média – Nahrát soubor. Každopádně bych zkusil kontaktovat osobu, od které jste získala přístupy, a zeptal bych se, zda máte dostatečné oprávnění, protože patrně nelze schvalovat komentáře. Může to být třeba i nějaký konflikt s pluginem, ale to také nezjistíte, protože nemáte přístup k menu “Pluginy” :-)

    #19840

    Zuzing
    Participant

    Tak zkusila jsem nahrát fotku a šlo to… Osobu jsem kontaktovala před týdnem a zatím hraje mrtvého brouka :) :/

    #19841

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to byl hloupý příklad, pardon :-( Nahrávat obrázky může jak Redaktor, tak Šéfredaktor. V menu “Příspěvky” můžete upravovat příspěvek, jehož nejste autorem? Zkoušel jsem se na svém webu přihlásit i jako “Redaktor” a schvalovat komentáře sice opravdu nemohu, ale vidím je tam (s červeným podbarvením). Takže tady asi nepůjde jenom o uživatelská práva, ale možná tam bude i nějaký jiný problém. Používáte např. vlastní šablonu, takže tam nemusí být odesílání komentářů správně nastavené, těžko říci, vaříme z vody :-) Bohužel to bez administrátorských přístupů patrně nevyřešíme…

    #19847

    Zuzing
    Participant

    Tak příspěvky můžu upravovat, můžu jim měnit fotku a můžu je i smazat. Tak to asi opravdu nevyřešíme – no tedy spíš vy než já :) Děkuji ale za čas a pomoc a já budu bombardovat dotazy osobu, která nám dala přístupy.

    Přeji hezký den a ještě jednou díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti