Neúplná grafika administrace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Neúplná grafika administrace

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #769

    Zulla
    Participant

    Zdravím. Při instalaci wp na hosting (000webhost) se mi již v uvítací stránce nezobrazuje logo wp a celá grafika. Instalace proběhne OK, ale v administraci se mi potom nezobrazují ikony, loga a některé části grafiky. Složky a soubory jsou nahrané všechny, práva zápisu už jsem nastavila na vše 777, ale pořád to samé. Stejná verze (3.0.1 mi na lokále jede v pořádku. Netuší někdo, kde by mohl být problém? Jinak vše funguje jak má, jen ten neúplný vzhled.

    #7408

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste celý WordPress přeinstalovat automaticky, čímž zamezíte možným problémům při nahrávání na FTP. Možná nějaký problém s nastavením hostingu, těžko říci…

    Pošlete mi případně na email pavelevap@separatista.net přihlašovací údaje (do WordPressu a FTP), zkusíme se na to podívat…

    #7409

    Jarda
    Participant

    Ahoj,přišli jste prosím na nějaké řešení?

    #7410

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, šlo o padání přenosu při kopírování souborů na server, zapomněl jsem to doplnit…

    Dostali jsme přístupy a prozkoumali jsme, kde by mohl být problém, viz další emailová komunikace…

    admin: Jakým způsobem to instalujete, respektive nahráváte na FTP?

    Některé nahrané obrázky jsou totiž poškozené a některé zcela chybí.

    Zkusil jsem tam nahrát logo a vše v pořádku funguje, takže chyba bude asi někde na vaší straně a měli bychom ji odhalit…

    Co to máte konkrétně za hosting? Docela často FTP spojení vypadává, takže tam může být příčina tohoto problému. Automatická aktualizace také nefunguje, ale to budeme muset patrně komunikovat s podporou hostingu, protože tam budou nastavená nějaká omezení. Jde o placený hosting?

    Zulla: Pěkný večer, hosting není placený, tudíž s podporou počítat nemohu. Nahrávám přes filezillu. Akorát se mi nahrané soubory zobrazují jako by byly v pořádku :o( Bohužel mám k tomu všemu nyní pouze mobilní připojení a tak jsem si myslela, že to vypadávání ftp přenosu je vinou pomalého připojení. Jen nechápu, proč se mi nezobrazí, že ty obrázky tam nejsou, mě se to tváří, že nahráno je vše ok.

    Na stejném hostingu mám ještě dva další weby. Tam se mi wp (i joomla) nahrála v pořádku.

    Napadá vás něco? Hosting se mi měnit nechce, jsem tam spokojená a navíc tento web je neeziskovým projektem. Jeho původní verzi v html jsem chtěla předělat pod wp pro jednodušší správu.

    admin: Je to podivné (ještě jsem se s tím nesetkal), zkuste ještě jednou vše na FTP smazat a nahrát to tam znovu (a dejte vědět – zkontroluju soubory do jaké míry jsou případně poškozené). Když vám vypadne připojení, tak se automaticky obnoví nebo volíte z nějaké nabídky co dělat dál? Mohl bych vám to tam nahrát, ale to nic neřeší, protože pak za pár dní budete potřebovat nahrávat i něco jiného…

    Každopádně, i když jde o neziskový projekt, tak 200 Kč ročně zase není tak velký náklad a budete to mít i s českou podporou (a čas ušetříte i na automatických aktualizacích – funguje to bezvadně)…

    Zulla: Mám nastaveno automatické obnovení (když ftp vypadne). Hostuju tam přes rok, a s aktualizacemi potíž nebyla. Toto je poprvé, kdy mi něco takvého nastalo. Nicméně pokud víte o hostingu, kde mi pojede oki wp a je za 200 ročně tak to tam ráda umístím, protože na toto už opravdu nemám nervy :o))))

    admin: Dobrý den, jak jste nakonec dopadla?

    Povedlo se vše v pořádku nahrát?

    Poměrně levný hosting je Wedos.

    Sám jsem ho ještě nezkoušel, ale chystám se na to a má vcelku pěkné reference (+ WordPress by tam měl běžet bez problémů).

    Zulla: Nakonec jsem vše smazala a nahrála pomocí jiného ftp (winscp). Ten to tam nasoukal bez problémů. Asi tedy byl problém s nahráváním pomocí FileZilly. Nyní mi vše jede jak má, ale na ten hosting kouknu. Díky za tip.

    Takže problém byl asi v nějakém nastavení FileZilly v kombinaci s problémy na serveru, kdy nebyly soubory správně nahrány a proto docházelo k potížím…

    #7411

    admin
    Keymaster
    Web

    A ještě přidávám další diskuzi o hostingu Wedos :-)

    Zulla: Ještě jednou díky za tip na hosting. Právě jsem jej zřídila:o)

    admin: Není zač, pokud s ním budete mít nějaké zajímavé zkušenosti (negativní i pozitivní), tak budu rád, když mi dáte vědět…

    Zulla: První dojmy jsou výborné. Registrace, potvrzení platby, zřízení otázka max 10 min. Wp nahrán bez problémů, zatím vše funguje jak by mělo:o) Takže z mé strany max. spokojenost. A ještě jako fanoušek FB 10% sleva :o)))

    Zulla: Jak jsem slíbila dělím se o první dojmy z hostování na Wedosu. Podpora přes chat – okamžitá, vše OK. Odezva na zřízení služby (úpravy) také okamžité.

    Jediným neduhem je, že wedos má na můj vkus hodně výpadků, vkládám obrázek z měření dostupnosti. Doufám, že to časem nějak doladí. Na dotazy k výpadkům podpora reaguje pouze stylem omlouváme se. Jenže když jsou výpadky téměž denně tak už to je otravné. Za ty peníze sice nečekám zázraky, ale je pravda, že takto výpadkové snad nebylo ani free na pipni:o)))))

    admin: Díky :-)

    Pokud to nevadí, tak to přidám na fórum…

    Hosting už se k tomu před chvílí vyjadřoval. Požádejte si o měsíc zdarma :-)

    Zulla: Nevadí, přidejte. Že bych ušetřila 15,- Kč :o) Mě by stačilo, kdyby nebyly časté výpadky.

    A to je zatím vše. Pokud máte vlastní zkušenosti s tímto či jiným hostingem, dejte nám prosím vědět…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti