Nepříjemné překrývání písmen v levém sloupci v režimu Admin

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nepříjemné překrývání písmen v levém sloupci v režimu Admin

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24644

    VHR
    Participant

    Začaly se divně překrývat písmena v levém sloupci v režimu Admin (viz obrázek) dělá to asi tak týden a tedy je to pravděpodobně spojeno s novou verzí WordPressu 4.30
    Blbne to jenom v Chrome a je to dost nepříjemné.

    #24645

    VHR
    Participant

    Zapomněl jsem připojit ten obrázek

    Attachments:
    #24647

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, je to známý problém prohlížeče Chrome. Nedávno jsme to řešili zde, rozdíl je pouze v tom, že to už neovlivňuje pouze vývojářskou verzi prohlížeče… Můžete použít dočasnou opravu v podobě pluginu.

    #24652

    kidnec
    Participant
    Web

    Dva způsoby jak se zbavit kolize Chrome a WP 4.3

    Doporučuji první způsob, jelikož to opraví takřka pro všechny, druhý pouze lokálně na Vašem PC.

    #24660

    admin
    Keymaster
    Web

    @kidnec: Díky za shrnutí, první způsob je myslím zcela stejný, jako výše odkazovaný plugin. Změna nastavení prohlížeče je nejen pouze lokální, ale málokdo pak zase nastavení vrátí do původního stavu a těžko říci, zda to nemůže mít v budoucnu nějaké důsledky. Zapomenout se pak samozřejmě nesmí ani deaktivovat použitý plugin či doplněná funkce :-)

    Každopádně bylo definitivně potvrzeno, že jde přímo o chybu prohlížeče Chrome, která už byla odstraněna a během dneška by se mohla projevit přímo v prohlížeči, pokud používáte jeho vývojářskou verzi. Ostatní uživatelé budou asi muset počkat na novou verzi prohlížeče Chrome 46 (těžko odhadovat datum).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti