nenacita stranku “biela obrazovky smrti“

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem nenacita stranku “biela obrazovky smrti“

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  micelito a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21285

    micelito
    Participant

    Zdravim Vas,
    Z nicoho nic mi vcera prestal fungovat web http://www.autotest.sk a ked som sa snazil nacitat stranku, nic sa nestalo. Na internete som pozeral clanky a podla vsetkeho mam WSOD teda “bielu obrazovky smrti“ ale len ciastocnu lebo do administracie sa cez wordpress dostanem. Skusal som deaktivovat pluginy ale nepomohlo to. Za kazdu jednu radu dakujem.

    #21286

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste nejen deaktivovat všechny pluginy, ale ještě nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen. Neprováděl jste třeba nějakou úpravu šablony? Jaký používáte hosting? Máte nejnovější verze WordPressu, pluginů a šablony?

    #21287

    micelito
    Participant

    skusal som a nic nepomohlo. Nic som nerobil so sablonou poslednu dobu. WordPress verziu mam 4.0. Hosting mam na telekom.sk Neviem co dalej ak by ste mali cas poslal by som vam prihlasovacie meno a heslo na ftp. Dakujem

    #21289

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    http://www.autotest.sk/license.txt normálně funguje. Typoval bych to spíše na nedostatečnou paměť (memory_limit). Již se tu něco podobného řešilo.

    #21290

    admin
    Keymaster
    Web

    Paměť by asi neměla být zásadní problém, alespoň podle technických parametrů hostingu (128 MB). Ale hodně podezřelé je také to, že administrace bez problémů funguje.

    micelito: Nemáte přístup do nějakého chybového logu, kde by se dalo něco dohledat? Pošlete prosím přístupy (administrace WordPressu a FTP) na uvedený kontakt.

    #21293

    micelito
    Participant

    admin: neviem o tom ze by som mal pristup k tomu. Poslal som Vám to.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti