Nemohu se přihlásit do administrátorského rozhraní wordpressu.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nemohu se přihlásit do administrátorského rozhraní wordpressu.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Teeny a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25021

    Teeny
    Participant

    Když se snažím přihlásit na svoje admin rozhraní svých stránkek, vyskočí na mě hláška:

    This forum is currently disabled. If you are the owner, please login to your Website Toolbox account for more information. Thank you.

    Nevím si s tím rady a pro to o radu prosím zde. Děkuji.
    Klára

    #25022

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to bude patrně nějaká chybová hláška pluginu Website Toolbox Forums. Přihlašujete se na adrese domena.cz/wp-login.php? Pokud přihlášení nefunguje, tak budete muset zkusit plugin natvrdo deaktivovat, tedy přihlásit se na FTP a přejmenovat složku s pluginem, tedy wp-content/plugins/website-toolbox-forums.

    #25023

    Teeny
    Participant

    Děkuji za reakci. Ano, přihlašuji se přes adresu domena.cz/wp-login.php a právě po tom přihlášení na mě skočí tato hláška (ani nejsem ve standardním wp rozhraní).
    No a ten postup, co navrhujete, obávám se, že bych potřebovala trošičku podrobněji rozepsat jednotlivé kroky, jelikož v tom nejsem až tak zběhlá (spíš tedy téměř vůbec)

    Klára

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti