Nelze se přihlásit wp-includes/pluggable.php

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nelze se přihlásit wp-includes/pluggable.php

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27663

    alamankacz
    Participant

    Dobrý den,
    prosím o radu, nemohu se přihlásit do administrace webu, místo toho mi to hlásí (pouze jsem změnila šablonu na novější).

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/132387/virtual/www/wp-content/themes/skt-coffee/inc/about-themes.php:9) in /data/web/virtuals/132387/virtual/www/wp-includes/pluggable.php on line 1171

    Pokoušela jsem přidat v wp-config.php konečný tag ?> to samé jsem přidala i ve functions.php. Nevíte, jak mohu chybu odstranit? Problém se nevyřešil. Děkuji.

    #27679

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem jste změnila šablonu na novější? Automatickou aktualizací přímo z administrace WordPressu? Použitá šablona SKT Coffee dostala během jednoho dne několik nových verzí, takže bych si stáhl nejnovější verzi 1.9 a ručně nahrál všechny soubory na FTP. Tím získáte aktuální (snad funkční verzi) a zrušíte všechny provedené úpravy.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti