Nelze nalézt stránku v konceptu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nelze nalézt stránku v konceptu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Majk a poslední změna je stará 8 let, 12 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22885

    Majk
    Participant

    Dobrý den,

    zkoušel jsem poslat svůj web ke kontrole do AdSense, nicméně už podruhé mi to vyhodilo zpět chybu, že nelze zkontrolovat následující stránku:
    http://www.jentaksipisu.cz/?preview=true&preview_id=2&preview_nonce=7d39e54bde
    Po rozkliknutí mi to vyhazuje, že nemám dostatečné oprávnění k zobrazování konceptů. Problém, ale je v tom, že veškeré příspěvky i stránky v administraci mám publikované. Źádnou nemám uloženou jako koncept nebo čekající na schválení. Zkoušel jsem to už projet několikrát a nemůžu přijít na to, kde by ta stránka mohla být.
    Měli byste nějaký tip, jakým způsobem by se dalo přijít na to, o jakou stránku se jedná?

    #22886

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, tato adresa je pouze patrně v podobě konceptu, takže ji nemůže zkontrolovat nikdo jiný než její autor nebo administrátor. Podle ID stránky jde hned o první stránku, která byla založena ještě WordPressem při jeho instalaci. Zkuste ji někde dohledat a podívat se, co se s ní stalo. Není nastavená jako úvodní statická stránka? Někde se patrně zobrazuje odkaz na koncept a Google se k ní snaží při kontrole dostat…

    #22902

    Majk
    Participant

    Díky moc za odpověď.
    Úvodní stránka je nastavená jako statická. Neobjevují se mi tam tedy nejnovější příspěvky, nicméně v url se to objevuje normálně jako “jentaksipisu.cz/” nic dál už za lomítkem tam není, takže tady by snad chyba být neměla.
    Když jsem koukal do stránek tak tam jich mám 11 vytvořených a 11 publikovaných příspěvků 5 vytvořených a pět ve statusu jako publikované.
    Co mě trochu zarazilo bylo, když jdu do menu -> zobrazit všechny stránky tak tam jsou dvě kolonky “úvodní stránka: hlavní stránka” a samostatně “hlavní stránka”. Zkoušel jsem to dát obojí do výběrového menu a obojí odkazuje na totéž na “jentaksipisu.cz/”.
    Nemůže to být třeba tím, že nejsou promazány starší verze u stránek? Ptz jsem koukal že u té hlavní mám asi kolem třiceti starších verzí, jak jsem to postupně ukládal.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti