Nejde vložiť téma

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27883

    FilipS
    Participant

    Dobrý deň , zakúpil som si tému transport http://themeforest.net/item/transport-wp-transportation-logistic-theme-/full_screen_preview/11023307 a keď ju chcem vložiť do WP tak mi vypíše ,že či chcem naozaj pokračovať a pod tým len skúsiť znova .. Neviete čo s tým ? ďakujem ..

    #27884

    Tomáš
    Participant

    Dobrý den, rozbalte si v počítači stažený balíček šablony, který by měl obsahovat dokumentaci a mnohé další soubory. Dále by měl obsahovat další zazipovaný soubor s názvem šablony, který už se dá vložit do WordPressu.
    Pokud by vám to ani tak nešlo, tak po přihlášení k themeforest stačí v horní liště najet myší na vaše uživatelské jméno, kliknout na záložku Downloads. Tím se dostanete na stránku se zakoupenou šablonou. Poté už jen stačí kliknout na tlačítko Download a vybrat Installable WordPress file only.

    #27896

    FilipS
    Participant

    Dobrý deň , ani jedno z toho nepomohlo .

    #27897

    Tomáš
    Participant

    Potom tedy v počítači rozbalte soubor stažený z odkazu s názvem “Installable WordPress file only”. Měla by se vám tím vytvořit složka s názvem šablony, která bsahuje pouze soubory šablony. Tuto složku nahrajte přes FTP na svůj hosting do /wp-content/themes

    #27898

    FilipS
    Participant

    už som to tak spravil a ide to ďakujem :)

    #27943

    admin
    Keymaster
    Web

    @filips: Pokud jste instaloval šablonu přímo z administrace WordPressu, tedy menu Vzhled – Šablony – tlačítko “Instalovat” – tlačítko “Nahrát šablonu”, tak mohl být instalační balíček příliš velký. Poskytovatel hostingu má určitě nastavený nějaký limit pro nahrávání souborů, snadno ho zjistíte v menu Média – Nahrát soubor, kde je dole uvedená informace “Maximální velikost nahrávaného souboru”. Nejčastěji jde o 10 – 20 MB, ale prémiové šablony z ThemeForest často obsahují mnoho dodatečných funkcí (pluginy, média), takže mohou limit snadno přesáhnout… Objevila se při nahrávání nějaká konkrétní chyba?

    @mobby2561: Díky za rychlou reakci a vyřešení problému!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti