Nejde mi načíst stránka

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Vocas a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2385

    Vocas
    Participant
    Web

    Zdravím, vůbec mi nejde načíst stránka http://www.skutecnosti.cz , možná je chyba u mého webhostingu, nicméně před tím než mi web kompletně vypadl jsem se snažil přidat nadpis H1 do souboru php. Celkem mě to omezuje, snažil jsem se chybu najít přes FTP, ale nic jsem nenašel, ještě připomínám, že web běží pod wordpressem, tudíž se nemůžu přihlásit ani do administrace.

    #13178

    admin
    Keymaster
    Web

    Co a do jakého souboru jste přidával? Nepředpokládám, že by šlo o výpadek hostingu (můžete se u nich pro jistotu informovat), takže budete muset najít problém…

    #13179

    Vocas
    Participant
    Web

    <h1> Skutečnosti <h1/> do theme.php nebo tak nejak se ten soubor jmenoval. Proklikal už jsem snad všechny php soubory na FTP ale nikdy jsem h1 nenašel :(

    #13180

    admin
    Keymaster
    Web

    Soubor theme.php určitě není vhodné upravovat. Pokud nemůžete najít upravovaný soubor, tak raději přeinstalujte WordPress (= přehrajte na FTP všechny instalační soubory).

    #13181

    Vocas
    Participant
    Web

    ano díval jsem se do historie a jednalo se o editor theme.php , pokusím se najít soubor, nicméně kdybych ho nenašel tak musím rezetovat celý web, je to tak ?

    #13182

    admin
    Keymaster
    Web

    Původní soubor najdete v instalačním balíčku a stačí ho nahradit na FTP. “Přeinstalování” v tomto případě znamená, že pouze nahradíte/překopírujete instalační soubory a veškerá data (příspěvky, stránky, atd) zůstanou zachovány v databázi.

    #13183

    Vocas
    Participant
    Web
    #13185

    admin
    Keymaster
    Web

    V tom případě je to soubor core/core-init.php ze šablony Response a musíte ho nahradit…

    #13186

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokračování problému?

    #13187

    Vocas
    Participant
    Web

    Děkuji moc, problém je vyřešen. Chyba byla v tom, že jsem měl na FTP ve složce skutecnosti.cz ještě jednu složku, ve které byly všechny ty soubory. Zajímavý, ale na tohle doopravdy pozor, byl jsem z toho hodně vystresovaný ! :-))

    #13188

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, ale moc tomu nerozumím… Pokud se web nikam nepřesunoval, tak jak se mohly z ničeho nic objevit zmiňované problémy? Šlo o poskytovatele Český hosting?

    #13189

    Vocas
    Participant
    Web

    Omlouvám se za zpožděnou reakci..

    Jde o to, že poté co jsem udělal chybu v tom kódu, tak jsem nahradil celou tu složku zálohovanou verzí, nicméně v té verzi je ještě jedna složka, proto se nenašel index.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti