Nefunkcny akykolvek plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  RichardL a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34075

    RichardL
    Participant

    Zdravím,
    po aktivacii akéhokolvek pluginu sa stane to, že nie je možné spustiť prispôsobenie šablóny a taktiež plugin nie je funkčný. Zatiaľ som inštaloval iba po jednom plugine a stalo sa to pri každom (YOAST,CONTACTFORM7,NINJA-FORM)akonáhle som ich deaktivoval tak to nabehlo. Nemyslím si, žeby to mohlo byť pluginmi a nekompabilitou s témou, pretože sa to deje aj pri aktivovanej základnej wp téme. Neviete mi s tým prosím niekto pomôcť ? som úplne zúalý. Ďakujem

    #34081

    RichardL
    Participant

    Takže, keď to tak po sebe čítam, vyzerá to dosť zmätočne ( nemám rád ak mi niečo nefunguje a neviem prísť na to čo to je ).

    Skúsim ešte raz. Ide o to, že robím pre jedného známeho na jednej jednoduchej stránke so 4 podstránkami. Téma je Alhena lite – známy mal stránky v prevádzke už predtým, avšak sa o ne nestaral, pravdepodobne cez neaktualizovaný WP sa mu tam dostal nejaký bordel a všetko mu to rozbilo. Takže som začal tým, že som mu vymazal celú inštaláciu WP a nahodil ju nanovo ( vrátane databáz – proste všetko ). Pekne som sa s tým pohral a včera keď som spustil 1. stiahnutý plugin ( contact form 7 ) a prešiel som na prispôsobenie témy tak mi to zobrazilo akurát prázdnu stránku s hláškou v okne. Všetko inak funguje korektne. Jedine ak chcem upravovať tému, tak vidím nič a taktiež plugin je nefunkčný. Deje sa to pri akomkoľvek plugine ktorý som nainštaloval a aktivoval. S výnimkou predinštalovaného Akismetu ( hellou dolly som vymazal ). Taktiež som skúšal aktivoať základnú WP tému twenty seventeen, ale problém pretrvával. Skúšal som nájsť odpoveď už všade možne, ale nič som nenašiel. Skúšal som preinštalovať aktualizáciu WP ( nepomohlo ).
    BTW verziu Wp mám najnovšiu dostupnú. Skúšal som sa hrať s oprávneniami súborov ( nastavil som to podľa mojich predchádzajúcich projektov ), nepomohlo. Problém s voľným miestom na hostingu určite nie je. Čo som, ale zistil je, že na hostingu mal verziu PHP 5.3 – poslal som požiadavok na prechod na 5.6 – 7. ani nemajú. Ale nemyslím si, že to by mal byť dôvod tohto správania. Samozrejme, ak deaktivujem plugin – všetko beží korektne. Vážne neviem čo s tým.
    Pripájam ako prílohu obrazovku ktorú vidím ak sa snažím zapnúť prispôsobenie stránky ( ps. zo začiatku v okne bežalo, že načítava…) Prosím o radu, čo by to mohlo byť.
    Ďakujem vopred

    Attachments:
    #34084

    RichardL
    Participant

    Ešte sa mi podarilo nájsť v konzole toto: Could not load the source for http://www.vlasak-kominy.cz/wp-admin/customize.php?url=http%3A%2F%2Fwww.vlasak-kominy.cz%2F.
    [Exception… “Component returned failure code: 0x80470002 (NS_BASE_STREAM_CLOSED) [nsIInputStream.available]” nsresult: “0x80470002 (NS_BASE_STREAM_CLOSED)” location: “JS frame :: resource://gre/modules/commonjs/toolkit/loader.js -> resource://devtools/shared/DevToolsUtils.js :: onResponse :: line 464” data: no]
    Stack: onResponse@resource://gre/modules/commonjs/toolkit/loader.js -> resource://devtools/shared/DevToolsUtils.js:464:23
    onStopRequest@resource://gre/modules/NetUtil.jsm:131:17
    Line: 464, column: 0

    Ale ani po googleni z toho nie som ovela mudrejší. Ak to davam cez chrome ( normálne používam FF ), tak hlási HTTP ERROR 500 – skúšal som už ale všetky riešenia popísané kdekoľvek a nič sa nezmenilo :/

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti