Nefunkční stránka

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23841

    saragold
    Participant

    Dobrý den,

    nevím, kam mám přesně napsat, tak to zkusím takhle :)
    Už asi měsíc nám z neznámého důvodu nefungují stránky. Nejdou zobrazit a nefunguje nám ani přihlašování, prostě se vůbec nemůžeme dostat do systému. Vždy se ukáže tohle: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING or ‘(‘ in /data/www/cz/greenwave/blog/wp-content/themes/lucy/lib/kirki/includes/Kirki.php on line 3

    Napadá někoho, co je to za problém? A dá se to vůbec nějak řešit, když se ani nemůžeme přihlásit?

    Díky a pěkný den přeji

    #23842

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně používáte šablonu Lucy, ale máte tam také dost zastaralou verzi WordPressu (3.5.2). Problém mohl vzniknout po nějaké úpravě šablony (či její aktivaci), nějakou změnou na hostingovém serveru nebo např. napadením webu (vir). Chyby se provizorně zbavíte tak, že šablonu natvrdo deaktivujete, tedy přihlásíte se na FTP a přejmenujete adresář wp-content/themes/lucy na něco jiného, Pak se zkuste přihlásit na adrese mojedomena/wp-admin a mělo by to fungovat (závadná šablona nebude načítána). Chtělo by to ale raději zjistit, jak k chybě došlo, protože to může být jen projev nějakého závažnějšího problému (např. na hostingovém serveru).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti