Nefunkční přístup do administrace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefunkční přístup do administrace

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36852

    digitalnidurian
    Participant

    Zdravím,
    potřebuji pomoci. Webů na WordPressu máme poměrně hodně, ale toto jsem ještě nezažil.
    Na webu https://www.hotel-snezenka.cz/ se nedokážu přihlásit do administrace Worpdress, po zadání správného jména a hesla se zobrazí prázdná stránka pouze z formulářovým polem (viz screenshot).

    Nic nepomohlo, vypnout přes FTP všechny pluginy, přes FTP nahrát novou verzi WP 5.0.3, pořád mě to do Administrace nepustí. Děkuji za případné tipy či pomoc

    #36853

    admin
    Keymaster
    Web

    Screenshot se nepodařilo vložit?

    Podivné, nesouvisí to nějak s hostingem nebo nepoužíváte nějaký bezpečnostní plugin?

    Zkusil jsem jít jako nepřihlášený na adresu https://www.hotel-snezenka.cz/wp-admin a místo klasického přihlašovacího formuláře se mi tam objeví pouze nějaké políčko (patrně pro zápis hesla)?

    #36857

    digitalnidurian
    Participant

    Ano, právě to je ten problém, že na adrese https://www.hotel-snezenka.cz/wp-admin se místo přihlašovacího formuláře nebo administrace objeví jen toto políčko. (teď už se snad ten screenshot uploadnul).

    Pluginy jsem zkoušel všechny přes FTP vypnout a dělalo to stejně, přehodil jsem přes FTP na defaultní šablonu a pořád to dělalo, přes FTP jsem překopíroval nový obsah nové verze WP do složek wp-admin a wp-include a přepsal WP soubory v hlavním adresáři a stále žádná změna.

    Na Wedosu říkali, že se s tím ještě nesetkali, ale že oni to nezpůsobují, tak nevím, co si myslet.

    #36859

    flashrad
    Participant

    přes wp-login se na přihlášení dostanete…co se děje pak?

    #36860

    digitalnidurian
    Participant

    Ano, to dostanu. Ale i po správném zadání přihlašovacích údajů na wp-login.php to skočí opět na to samotné prázdné formulářové pole (viz předchozí screenshot). wp-admin se chová stejně jako nepřihlášenému.

    #36861

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to VELMI podivné a souhlasím s Wedosem, že něco podobného vidím poprvé :-) Pořád bych to tipoval na nějaký plugin (nemohl nějaký bezpečnostní plugin provést nějaké nevratné změny a i po jeho deaktivaci se tak problém stále opakuje). Zkontroloval bych soubory wp-config.php, .htaccess a i wp-login.php, zda je tam vše v pořádku a nejsou tam přidané žádné nestandardní věci. Problém může být ale asi i někde v databázi, teoreticky mohl být web také hacknutý (ale přeinstalovat WordPress jste zkoušel), těžko říci. Pokud nic neobjevíte, tak se ozvěte, zkusím se na to podívat (budu potřebovat přístupy k FTP a do administrace webu)…

    #36870

    digitalnidurian
    Participant

    Tak problém byl skutečně v šabloně, její aktualizace na nejnovější verzi pomohla a už web i administrace jede. Když jsem to zkoušel poprvé, bohužel jsem nesmazal vyrovnávací paměť, a tak se změn neprojevila. Děkuji za snahu o pomoc.

    #36877

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za zprávu, takže problém byl nakonec v neaktuální placené šabloně, konkrétně The7. V podobných případech testuji vždy v anonymním okně prohlížeče (bez cachování, bez doplňků, atd).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti