Nefungujou štítky

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #873

    LSN
    Participant

    Zdravim, mam dalsi problem kterej mam od te anabaze s aktualizaci. Proste mi nefunguje druha skupina stitku, nazvane misto. Stitky behaj super ale kdyz kliknu na “misto” tak se objevi – 404. Požadovaná stránka není dostupná. Asi je to nejaka blbost. Prosim poradte diky L.

    #7880

    admin
    Keymaster
    Web

    S aktualizací to nebude mít nic společného…

    Druhá skupina štítků bude patrně taxonomie (chválím za jejich využití). Pokud nejsou přiařené položky taxonomie na webu správně zobrazeny a zobrazuje se chyba 404, tak je možné, že nedošlo ke správné aktualizaci nastavení trvalých odkazů, např. pomocí funkce flush_rules() nebo ručně v menu Nastavení – Trvalé odkazy – a bez nějakých změn kliknout na Uložit změny a aktualizovat tak celou strukturu trvalých odkazů.

    P.S. Díval jsem se na dotyčný web a vypadá to, že už vše funguje. Čím to tedy bylo způsobeno a jak jste to vyřešil?

    #7881

    LSN
    Participant

    Mozna to bude znit divne, ale vyresilo se to samo od sebe zniceho nic…

    #7882

    admin
    Keymaster
    Web

    :-) Jenom to tak vypadá, že se to vyřešilo samo od sebe, ale určitě proběhlo “něco”, co to vyřešilo… Někdy stačí právě jen přeuložit nějaké nastavení nebo něco podobného, za čím je schovaná nějaká funkce WordPressu a problém se tak vyřeší aniž by o tom uživatel věděl…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti