Nefungují odkazy

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30485

    Paya
    Participant

    Dobrý den,
    na stránkách www.oilean.cz mi nefungují žádné odkazy – odkazy na stránky z menu, read more ze článku… Nejpodivnější je, že odkazy nefungují už v náhledu při tvorbě stránek. Je mi jasné, že někde chybí nějaké propojení… ale kde?

    Trvalý odkaz z náhledu vypadá normálně, např. http://oilean.cz/irsky-vecer/irsky-vecer-2016/ – takže proč se objeví 404?

    (stránky teprve tvořím, takže nikde nic moc není, ale měla by se objevit minimálně hlavička s prázdnou stránkou, místo toho mám nenáviděný 404 Not found)

    Děkuji za pomoc, bez tohoto se s tvorbou nikam nepohnu…

    #30486

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Máte u hostingu povolené hezké odkazy, tedy mod_rewrite a soubor .htaccess. Tento soubor by se měl automaticky vytvořit pokud změníte strukturu trvalých odkazů v menu Nastavení – Trvalé odkazy (zkuste to tam raději ještě jednou bez provedených změn uložit).

    #30505

    Paya
    Participant

    No to mě podržte – bez provedených změn uloženo a funguje to (zatím ;) ). Děkuji za pomoc!

    #30507

    admin
    Keymaster
    Web

    Podivné, patrně soubor .htaccess nevznikl při počáteční instalaci, těžko říci proč? Nebo mě ještě napadá další možnost, nepřesunovala jste třeba web z jiného hostingu nebo počítače? Jde o původní instalaci?

    #30509

    Paya
    Participant

    Stránky tvořím úplně nové, webhosting stále stejný (webzdarma). Oni končili se systémem blogu a všechny nás donutili si naistalovat wordpress – záloha nešla naimportovat, takže musím pracovat úplně na nových stránkách odznova. Zatím tedy všechno funguje a jelikož tomu zatím moc nerozumím, ani já vám neřeknu, v čem problém byl, leč vaše drobná rada opravdu zafungovala a já můžu pracovat dál.

    #30515

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, asi nějaký problém v rámci instalace, těžko říci, hlavně, že už to funguje…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti