Nefunguje žádný plugin kromě Lightbox gallery

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefunguje žádný plugin kromě Lightbox gallery

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2946

    user1234
    Participant

    Ahoj:). Potřebovala bych radu ohledně téhle stránky: http://wordpress.miladacistinova.com/#!/nezarazene/zkouska/. Mám nainstalovaný plugin Fancybox for wordpress, ale s obrázky to vůbec nic nedělá. Zkoušela jsem i jiné galerie, ale fungovala pouze Lightbox gallery, všechny ostatní úplně bez efektu. Zkoušela jsem povypínat ostatní pluginy mimo Fancybox, ale stále nic.

    Věděl by někdo, co s tím?

    Předem díky!

    #14878

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    mě na vašem webu jde efekt lightboxu jen někde, třeba na stránce “about” nefunguje. Zkuste si nainstalovat plugin Simple Lightbox, se kterým mám z hlediska kompatibility asi nejlepší zkušenosti.

    @neteyescz

    #14879

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký plugin konkrétně používáte? Pro FancyBox je asi nejznámější FancyBox for WordPress. Edit: Tak to jsem přehlédl, plugin jste uvedla :-)

    Zkoušela jste deaktivovat všechny ostatní pluginy?

    Zkoušela jste aktivovat výchozí šablonu Twenty Twelve a zkontrolovala, že tam plugin také nefunguje? Koukal jsem, že používáte nějakou podivnou (patrně placenou) šablonu “theme18033”, která by mohla způsobovat problémy. Co je to šablonu? Nikde jsem ji na internetu nenašel…

    Ale teď mě napadá ještě jedna možnost. Na stránce “Portfolio” se totiž u obrázků FancyBox správně zobrazuje. Problém bude tedy patrně v tom, kam obrázky odkazují. Do zmiňovaného příspěvku “zkouska” jste patrně vložila galerii složenou ze tří obrázků, ale těsně před vložením do příspěvku máte v pravém sloupci možnosti “Nastavení galerie”, kde je hned první položka “URL odkazu” nastavená defaultně na hodnotu “Stránka se zobrazením souboru”. Většina pluginů s různými grafickými efekty však vyžaduje, aby zde byla použita volba “Mediální soubor”.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti