Nefunguje vyhledávání příspěvků v administraci wordpressu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nefunguje vyhledávání příspěvků v administraci wordpressu

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36307

    Raider
    Participant

    Zdravím,

    zjistil jsem, že mi přestalo fungovat vyhledávání příspěvků v administrační sekci. Používám šablonu ColorMag By ThemeGrill a je zajímavé, že stránky jako takové mi to (v podobném výpisu v administrační část) vyhledává bez problémů.

    Stránek i příspěvků přibývá, při administraci potřebuji často hledat správný příspěvek a tak mi tato chyba dost vadí. Jsem začátečník, ale zkoušel jsem povypínat různé pluginy a nic. Tedy kromě vyhledávání zde na fóru…

    Napadlo mě také, jestli se to ne nezačalo dít po instalaci nové verze WordPressu (z 4.9.8 n 5.0), ale přeinstaloval jsem to zpátky na 4.9.8 a to vyhledávání stále nefunguje… :-(

    Budu moc rád, kdyby mi prosím někdo poradil. Určitě napíšu zpětnou vazbu… Děkuji!

    #36310

    Raider
    Participant

    Zapomněl jsem vložit obrázek toho, co jsem měl na mysli. Zadal jsem do vyhledávání slovo “Autumn” (protože vím, že to se týká tří příspěvků) a vyhledání nic nenajde. Zvláštní je, že se sice výsledky nezobrazují (píše to “Nebyly nalezeny žádné příspvěky”), ale jak je vidět na tom obrázku – vyhledávání 3 položky našlo… :-( To opravdu nechápu.. Zkusím ještě znovu projít pluginy. Ale neví prosím někdo? ;-)

    Děkuji!

    #36312

    Raider
    Participant

    Nečekal jsem, že sem tak rychle umístím zpětnou vazbu…

    Problém způsobuje plugin Relevanssi, protože (jak je vidět na dalším obrázku níže) – po jeho vypnutí je vše O.K. Asi jsem ho předtím přehlédl a nevypnul ho.

    Tak třeba tohle někomu pomůže… :-) Já jsem každopádně napsal tvůrci email s dotazem, jestli nedělám něco špatně a případně ať to vezme jako zpětnou vazbu… :-)

    Hezký den!

    #36335

    Raider
    Participant

    Tak poslední info od tvůrce pluginu:

    Just don’t use the “use Relevanssi for admin searches” option. It’s not very useful, and for example doesn’t work at all when searching for pages. The latest versions of Relevanssi include the Relevanssi admin search (under Dashboard) which is much better.

    Snad to jako zpětná vazba postačí.. ;-)

    #36336

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky moc za zajímavé téma a hlavně, že jste se podělil o výsledky pátrání! Má plugin Relevanssi nějaké zajímavé uživatelské výhody? Několikrát už jsem na něj narazil, ale ještě nikdy pořádně nevyzkoušel :-)

    #36378

    Raider
    Participant

    Tak tady jsem asi úplně mimo, neboť jsem úplný amatér. Já prolézal různé články na googlu, protože výsledky v takovém tom základním vyhledávání nebyly nic moc. Teď to je o hodně lepší. Vážně, zkoušel jsem stejná slova, stejné nápady a funguje to bezvadně. Jinak se moc necítím na to, abych to hodnotil. Ale to, co jsem napsal mohu potvrdit – vyhledávání se mi fakt výrazně zlepšilo… ;-)

    #36398

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky moc, vypadá to zajímavě, časem asi vyzkouším…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti