Nefunguje publikace příspěvku jako soukromý

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Nefunguje publikace příspěvku jako soukromý

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22256

    Lajbrurek
    Participant

    Ahoj. Narazil jsem na problém. Chci publikovat příspěvej jako SOUKROMÝ, ale příspěvek se i přes toto nastavení normálně zobrazí na webu, jen s popisem soukromý. Přitom, se tato chyba neprojevuje, pokud nastavím publikovat jako soukromou stránku.
    Pokud tedy vytvořím novou stránku (ne příspěvek) a dám ji publikovat jako soukromou, na webu se nezobrazí, což je dobře. Pokud ale vytvořím příspěvek a dám publikovat jako soukromý, na webu se zobrazí. Sice s popisem SOOUKROMÝ, ale zobrazí. Je to odzkoušeno i na čisté instalaci wordpressu.
    Díky za rady.

    #22257

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, takto se příspěvek zobrazuje pokud jste přihlášený do WordPressu (manuál). Jakmile se odhlásíte (stačí použít i anonymní okno prohlížeče nebo jiný prohlížeč), tak už příspěvek neuvidíte. Text “Soukromý” je tam právě proto, abyste měl jako přihlášený uživatel přehled, co jste označil jako soukromé…

    #22259

    Lajbrurek
    Participant

    Hm, jsem vocas, každopádně díky za skvělou podporu :-)
    Ještě dotaz. Dá se nějak udělat, abych vytvořil stránku nebo příspěvek, který by nebyl publikovaný mezi ostatními, ale šel zobrazit po zadání odkazu? Potřebuju totiž vytvořit stránku s kontakty, ale nechci ji zobrazovat nahoře na webu mezi ostatními stránkami. Chci na ni odkázat z patičky, tudíž chci, aby šla zobrazit po zadání odkazu a zobrazila se všem, ať přihlášeným, či nepřihlášeným.
    Pokud totiž příspěvek dám jako soukromý, po odhlášení ho už neuvidím, tím pádem ani jiní uživatelé :-(

    #22261

    admin
    Keymaster
    Web

    Nevím, jestli tomu zcela rozumím. Chcete vytvořit stránku, která nebude vidět v horním navigačním menu, ale odkaz na ni si přidáte do zápatí? V tom případě není třeba řešit její skrývání, ale pouze ji odeberete z horního menu? Jakým způsobem máte menu řešené? Můžete ho nastavovat v menu Vzhled – Menu? Jakou používáte šablonu?

    #22262

    Lajbrurek
    Participant

    Zatím nechci uveřejňovat pravé stránky, tak tady jsou moje testovací http://tiskarny.tode.cz/ Na doménu nehleďte, testuju na tom co se dá.
    Nahoře je například zkušební stránka. Ta má adresu http://tiskarny.tode.cz/zkusebni-stranka/
    Nechci, aby byla nahoře zobrazená, ale aby se ukázala jen při zadání odkazu.

    #22264

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, tak to je Twenty Fourteen :-) Pokud nemáte vytvořené žádné vlastní menu, tak se tam budou automaticky zobrazovat všechny stránky. Stačí ale vytvořit nějaké vlastní menu (Vzhled – Menu), kde si snadno naklikáte, které stránky (rubriky, příspěvky, atd.) tam chcete mít zobrazené a v jakém pořadí…

    #22266

    Lajbrurek
    Participant

    Ok, díky. Menu jsem tedy vyřešil tímto způsobem. A způsob, který jsem popisoval já asi reálný není, že? :-( Nejde jen o stránky (které jsem tedy vyřešil tím zobrazováním v menu), ale i o příspěvky a tam už to zobrazování odklikat nejde.

    #22272

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký způsob není reálný? Stránku nemusíte vkládat do menu a tím by to mělo být vyřešeno. Ale pozor, stránku budou znát např. vyhledávače, takže nebude de facto skrytá. Pomocí menu pouze určujete, zda se bude zobrazovat v menu, ale nijak ji neskrýváte, k tomu pak slouží jiné funkce a nástroje. Pokud chcete skrývat příspěvek tak, aby se nezobrazoval třeba na úvodní straně, tak ho můžete nechat jako soukromý? Nebo co s ním vlastně chcete dělat a jak ho konkrétně skrývat? Skrývání příspěvků jsme tu už několikrát řešili, ale musíte to podrobněji popsat…

    #22273

    Lajbrurek
    Participant

    Se stránkami si poradím. Teď bych chtěl pořešit příspěvky. Chci to stejné, co u stránek. Chtěl bych vytvořit příspěvek, který by se nezobrazoval nikde na webu. V rubrikách, ani v menu. Chci, aby se zobrazil pouze po zadání adresy toho příspěvku.

    #22274

    admin
    Keymaster
    Web

    Příspěvky se v menu automaticky nezobrazují, možnosti jejich skrývání jsme řešili zde. Najdete tam různé možnosti i tipy na vhodné pluginy. Hodit se může např. Stealth Publish (poměrně nedávno aktualizován, ale asi neřeší archivy rubrik) nebo WP Hide Post (sice starší, ale patrně stále dobře funguje).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti