Nefunguje mi stránkování v kategorii

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefunguje mi stránkování v kategorii

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28167

    donkooler
    Participant

    Dobrý den, už delší dobu mi na webu nejde stránkovat v kategorii, vždy když chci jít na další stránku objeví se mi “Error 404 – Not Found”. Link webu při kliknutí na další stránku vypadá takto napriklad.cz/gif/page/2/.

    Setkal se už s tím někdo a ví to vyřešit? Děkuji moc

    Používám základní “Default” šablonu od kubricka

    #28168

    admin
    Keymaster
    Web

    Nepoužíváte nějaký plugin na úpravy trvalých odkazů? Správný odkaz by neměl být napriklad.cz/gif/page/2/, ale spíše napriklad.cz/rubrika/gif/page/2/.

    #28170

    donkooler
    Participant

    Žádný takový plugin nepoužívám, když dám napriklad.cz/rubrika/gif/page/2/ tak se mi zobrazí článek, ale když napíšu místo rubrika > category tak to funguje

    #28171

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, category tam je defaultně. V menu Nastavení – Trvalé odkazy – Volitelné nastavení – “Základní část URL adresy rubrik” mám doplněno slovo rubrika. Potom byste měl mít ale na webu odkazy v podobě napriklad.cz/category/gif/page/2/, které by měly fungovat? V původním odkazu prostě chybí nějaká informace o tom, že jde o rubriku a WordPress s tím může mít problémy. Buď to dělá nějaký plugin (zkuste je všechny deaktivovat) nebo šablona (zkuste aktivovat výchozí Twenty Sixteen).

    #28172

    donkooler
    Participant

    Problém je že na webu je teď 160 lidí cca, já právě ikdyž jsem tam doplnil category a i když rubrika tak to nefungovalo. Tak já to asi zítra v noci vyzkouším, dneska už možnost nebude.

    #28173

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to už je pěkná návštěvnost :-) Jinak category tam nemusíte doplňovat, automaticky je to použito v případě, kdy tam není zadáno nic. Buď bude chyba v šabloně nebo je tam spíše nějaký plugin (či jen vložená funkce), která odstraňuje základní část URL z rubrik…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti