Nechtěné reklamní odkazy ve WordPressu na placeném hostingu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nechtěné reklamní odkazy ve WordPressu na placeném hostingu

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20733

    Alena2
    Participant

    Již několik let používáme bez problémů RS WordPress na placeném hostingu Savana a dnes se nám stalo to, že se do jednoho z příspěvků sám přidává reklamní textový odkaz. Přidává se i po vypnutí všech doplňků. Nevíte někdo, čím to může být, resp. jak se toho zbavit?

    Reklamní odkaz je třeba zde (otanžový odkaz Dogs):
    http://iprk.cz/blog/2014/propozice-narodni-zkousky-iro-v-ostrave-16-11-2014/

    #20734

    Alena2
    Participant

    Nechtěný odkaz zde: http://iprk.cz/blog/2014/test-2/ :-/

    #20735

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Máte včas zaplacený pronájem webu? Některé hostingy jakmile končí termín, nasadí reklamu…

    #20737

    admin
    Keymaster
    Web

    Podařilo se problém vyřešit? Už tam žádný odkaz “Dogs” nikde nevidím, takže patrně ano. Nikdy jsem si nevšiml, že by Savana nasazovala automaticky reklamu při zpožděné platbě, ale asi je to možné… Čím to bylo nakonec způsobeno?

    #20739

    Alena2
    Participant

    Děkuji za rady, podařilo se to odstranit. Čím to bylo, těžko říct. Reklama od Savany to nebyla určitě, nic takového nedělají. V rámci snahy tomu zamezit bylo změněno heslo k FTP, vypnuty doplňky ve WordPressu, přeinstalován WP, nainstalovaná jiná šablona. Nakonec mi přišlo divné, že se odkaz do stránky přidává až na konci jejího načtení ve Firefoxu… proto jsem blog otevřela v jiném prohlížeči (IE), tam reklamní odkaz nebyl. Proto jsem začala pátrat po doplňcích ve FF… a pár dnů zpět tam byl jeden, který nevím, že bych instalovala… smazala jsem ho a odkaz zmizel. Ale těžko říct, co bylo příčinou.

    #20751

    admin
    Keymaster
    Web

    Děkujeme za doplnění! Takže to byl buď nějaký virus (malware) přímo na webu (a došlo k jeho napadení) nebo nějaký podivný doplněk ve Firefoxu (takže možná také virus), těžko říci…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti